Ralitza Tailoring vă așteaptă la Târgul Bucharest Christmas Market 2016

blank

Ralitza Tailoring participă la târgul Bucharest Christmas Market 2016, organizat de Primaria Capitalei și CreArt. Este al treilea an când atelierul artizanal a fost selectat să participe la târgul de Crăciun din Capitală. Magazinul de accesorii handmande al creatoarei Marieta Kojanov se va afla timp de o luna la târgul din Piața Constituției, în perioada 1 – 30 Decembrie, orele 10.00 – 22.00.

Șepci, fulare dar și cadouri speciale: papioane, butoni, bretele, eșarfe Ascot, batiste de buzunar, cravate, pin-uri de rever, toate vă așteaptă la Bucharest Christmas Market. Astfel, puteți trăi magia lunii Decembrie, în cea mai importanta luna din an, luna cadourilor de Crăciun.

”Dacă sunteţi în Bucureşti şi vreţi să vă bucuraţi de o atmosferă plăcută, să cumpăraţi cadouri pentru cei dragi, vă aşteptam la căsuța noastră, unde veți gasi cele mai noi colecții de sezon Ralitza Tailoring, accesorii minunate pentru bărbații din viața voastră, lucrate manual în atelierul propriu, cu mult drag pentru voi toți. Îi așteptăm drag să ne viziteze, să scriem împreună povești, să le transmitem toată dragostea pe care o transpunem în produsele noastre”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Ralitza Tailoring va aduce la târgul Bucharest Christmas Market 2016 cea mai exclusivistă colecție de sepci, la care s-au folosit materiale premium Harris Tweed, acestea fiind produse doar în ediție limitată. Modelele de șepci folosite la crearea acestei colecții sunt: Deerstalker (Sherlock Holmes), Greekfish, FlatCap, Newsboy, CountryFlat, DriverCaps, Riding, BacketHat, Pachwork.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în Piața Constituției, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești. Evenimentul se înscrie în circuitul târgurilor de Crăciun din Europa și își propune să devină un obiectiv turistic național și european în perioada Sărbătorilor. Intrarea este LIBERĂ!

 Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii și cămași bespoke vs. made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la mărci precum Bigotti, Artigiani, Massini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.