Ralitza Tailoring organizează primul ”Club al pasionaților de șepci” din România

Ralitza Tailoring și Club Stuf Vama Veche organizează primul ”Club al pasionaților de șepci” din România, un eveniment care își propune să aducă în actualitate un accesoriu al anilor ’20, șepcile. Prima ediție ”Clubul pasionaților de șepci” va avea loc duminică, 26 februarie, orele 18.00, la Club Stuf Vama Veche, str. Berzei, nr.25, București.

În prima întâlnire a clubului, pasionații de șepci vor face o incursiune în timp și vor afla de la creatoarea colecțiilor de șepci Ralitza tot ce trebuie să știe despre moda și purtarea acestor accesorii retro.

”Clubul pasionaților de șepci este un prim pas către o comunitate a oamenilor care înțeleg aceste accesorii. Șepcile pe care le realizez în atelierul meu au un public aparte, bărbați cu o anumită cultură și un respect pentru eticheta purtării lor, bărbații care înțeleg frumusețea dar și utilitatea acestor accesorii. Ideea a pornit de la interesul pe care începe să îl arate publicul românesc pentru șepcile noastre. Am realizat că acești oameni au ceva în comun și trebuie să îi facem să se cunoască mai bine”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Evenimentul se adresează tuturor celor care sunt atrași de accesoriile retro, pasionaților de mașini de epocă, motociclete sau vânătoare, iubitorilor de haine vintage și tuturor celor care vor să petreacă o duminică cu aer de anii ’20.

Este un eveniment unic în care o să povestim despre șepcile clasei muncitoare Newsboy sau Gatsby, pălăriile de vânătoare, pe care probabil le cunoașteți de la personaje precum Sherlock Holmes – Deerstalker sau modelul Country Flat, Greek Fisherman’s – șapca pescarului grec, Flat cap – un model cu influențe sport, dar care este purtată și la vânătoare, pescuit și călărie, Șapca Riding – eticheta sportului regal, Bucket hat – pălăria oamenilor de elită, Pachwork – șapca peticită, New York Police hat – pălăria politiștilor new yorkezi, Driver flat – șapca șoferilor, Biker cap – șapca motocicliștilor și multe altele”, mai spunea spune creatoarea Marieta Kojanov.

Participanții se vor bucura de un program special, o prezentare de șepci și multe surprize din partea partenerilor evenimentului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Parteneri: Stuf Vama Veche, Hai să cunoști un Bărbos, Savonia, Oxigen Life Spirit, 10 fingers, Morgan România, The Wolfe Eye, Studio Colors, Alira Vinul, Kanpai, Japanos, NuPotAcasa, Research Retold, Revista Motor Clasic, Radio Deea, team365.ro, Social Agenda, Barbosul.ro.

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă in 2015 ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la mărci precum Bigotti, Artigiani, Massini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.