Radu Cristian special guest on Deea de dimineata

Are 40 de ani si pasiunea lui pentru mixat, a aparut pe la varsta de 12-13 ani, dupa Revolutie, putin dupa aparitia radiourile private, cand a inceput sa asculte tot felul de artisti. Incepand cu varsta de 17 ani viata lui a intrat intr-un fel de roller coaster, si s-a indepartat de aceasta pasiune.

Dar la varsta de 38 de ani a hotarat sa revina la cea mai veche pasiune a lui, si a inceput prin a face un curs de Dj la MA Studio, cu Raoul Russu, un profesionist si un caracter deosebit. De atunci si-a re-inceput activitatea, creand seturi si urcandu-le pe Mixcloud. 

Primul live mix pe radio a fost la Radio Deea, la invitatia lui Nechifor Petrut in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea. Au urmat doua petreceri marca PartyFreak in doua cluburi, apoi l-am reascultat cu live mix la petrecerea care a marcat 22 de ani de Radio DEEA si un set pentru seria de Guest Mix-uri a lui Lex Green de pe Mixcloud, care a ajuns pe locul 1 global la DeepTech, un set inregistrat pentru Brendan Haywood.

De data aceasta Cristian vine la Radio Deea in cadrul matinalului, Deea de dimineata, vineri, 27 septembrie 2019, de la 7 la 10 cu Nechifor Petrut!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.