Connect
To Top

“Tiesto Club Life” pe Podcast

Dj Tiesto   Show-ul radio "Tiesto Club Life", prezentat chiar de "olandezul zburator" a fost difuzat pentru prima data "in aer" in luna aprilie 2007. Show-ul, difuzat in fiecare zi de vineri, pe radioul national din Olanda, are 2 ore si este valabil si pe Podcast [ se difuzeaza luni]. tiesto a prezentat pentru fanii sai, versiunea Podcast in limba engleza.
   Recent, podcast-ul lui Tiesto a avut o crestere semnificativa de vizitatori, mai bine de 100.000 de persoane download – and un singur "episod" al show-ului sau. Dj-ul trebuie felicitat pentru uriasa sa implicare, iar noi nu putem spera decat la un excelent gig la Polivalenta si la un urias succes cu podcast-ul sau .

Tiesto   Revenind la ” Tiesto Club Life", acesta este difuzat in mai multe tari, precum Franta, Statele Unite, Rusia, Polonia si Ucraina si prezinta, pe parcursul celor 2 ore, cele mai noi aparitii, piese in exclusivitate, semnate de tineri talentati, in cadrul rubricii "Fifteen Minutes Of Fame", continua cu invitati DJ-ii de pe tot globul – cele 15 minute din set-urile lor, fiind alese de Tiesto.

    O data pe luna, o ora din show este dedicata in exclusivitate, unui set live, inregistrat de olandez, in timpul turneului mondial de promovare al albumului "Elements Of Life"…poate intra si o ora cu ceea ce se va intampla in Romania pe 1 decembrie…poate!!! gig.jpg

 

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/el_LVfoDC-I

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...