Publicul voteaza pentru Top Trance 1000

Top Trance 1000

Oficial, independent si bazat exclusiv pe voturile publicului, Trance Top 1000 va desemna, prin voturile voastre, piesa care a reusit sa va cucereasca publicul.
Sa fie Paul van Dyk – For An Angel, Delerium – Silence sau poate Communication, piesa lui Armin van Buuren? La ora actuala ar putea fi oricare ele, sau poate cu totul alta piesa!


Pe www.trancetop1000.com, un nou site lansat weekend-ul trecut, iubitorii de muzica pot sa-si voteze favoritii! Fie ca aleg dintre sutele de sugestii ce exista deja pe site sau isi adauga favoritii, vizitatorii acestui site au posibilitatea de a vota propriul lor Top 10 cu piesele trance. Dupa incheierea procesului de votare se va finaliza lista oficiala Top Trance 1000, care va fi lansata in toamna, insotita de un specaculos suport multi-media, de la un playlist Youtube cu videoclipurile oficiale ale pieselor, pana la Albumul-Compilatie care va contine cele mai votate piese.


Initiativa Top Trance 1000 apartine casei de discuri olandeze Armada Music, castigatoare pentru doi ani la rand a premiului International Dance Music Award pentru categoria Best Global Dance Label.

video: PAUL VAN DYK – "For An Angel"


http://youtu.be/jNqT3yLZ9aw

video: Delerium – "Silence" (featuring Sarah McLachlan) – Tiesto Remix edit


http://youtu.be/kEvE_04x-xI

video: Armin Van Buuren – "Communication"


http://youtu.be/2BqpQGbuGJ8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.