Promenada & Masqué pres. ROGER Sanchez

Pe 17 august ne detașăm de monotonia din oraș și ne distrăm pe Terasa Promenada cu promotorul house-ului clasic în Ibiza, Roger Sanchez. În urma succesului din 2016, unde 4000 de iubitori ai muzicii electronice s-au distrat până dimineața, artistul urcă din nou pe scena Masque și ne promite o petrecere unică și plină de energie. Alături de Roger vor performa Nopame și Snups, artiști talentați care vor întreține vibe-ul serii.

ROGER SANCHEZ
NOPAME (RO)
Snups (RO)
Rak

Roger Sanchez, deținător al unui premiu Grammy pentru remixul melodiei „Hella Good” în anul 2003 și cunoscut pentru hitul „Another Chance” din 2001 vine pe Terasa Promenada în această vară cu un sound dance – house. Roger și-a început cariera ca DJ în cluburile din New York escaladând rapid piața muzicală și ajungând câțiva ani mai târziu rezident al cluburilor din Ibiza în fiecare vară încă din 2000.

Nopame este un proiect început în anul 2013 și care este definit printr-o serie de percuții fundamentate pe o bază de muzică electronică. Nopame este o fuziune de sunete electronice cu ritmuri live tropicale și influențe jazz, afro și funk live.

ACCESUL se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenda Mall Floreasca, de la parter, și la Gradina Floreasca (Bd. Mircea Eliada 16).

PARTENERI MEDIA: Dance FM Romania, Digi FM, ProFM Romania, Utv, NOIZZ.ro, IQads, anyplace.ro online magazine, djsets.ro, Musicnights

PARTENER: Promenada

SPONSORI: AHEAD | Desperados | Absolut | AQUA Carpatica

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.