Promenada & Masqué pres. JERRY Ropero & GOLAN

Petrecerile cool din timpul verii se intorc pe Terasa Promenada și în această vară. Prima ediție Masqué îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jerry Ropero, artistul ale cărui ritmuri vă sunt cu siguranță familiare. Pregatește-ți o ținută răcoroasă, în stilul anilor 2000 și alege-ți cei mai comozi pantofi de dans!

Jerry Ropero ne-a facut pe toți să ne mișcăm de-a lungul anilor prin producțiile sale care au devenit imediat hituri ale generațiilor. Toți am auzit piesa „F**k U!” realizată în colaborare cu Denis The Menace, „The Storm” și cunoscuta piesă „Coracao” care te duce cu gândul la vară, plajă și petreceri în aer liber. Artistul care și-a impus stilul în muzica electronică de-a lungul anilor, vine pe scena Masqué cu un show spectaculos.

GOLAN s-au lansat în 2013 și s-a afirmat cu ușurință în rândul muzicii electronice datorita varietății de sunete pe care le îmbină.

ACCESUL se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenda Mall Floreasca, de la parter, și la Gradina Floreasca (Bd. Mircea Eliade 16).

***Invitațiile se vor putea ridica începând cu ziua de luni, 16 iulie.

DRESSCODE: Anii 2000

PARTENER: Promenada

SPONSORI: AHEAD | Desperados | Absolut | AQUA Carpatica

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.