Promenada & Masqué prezintă Michael Gray rooftop party

Promenada & Masqué Rooftop Party w/ Michael Gray [Full Intention] // Pagal// Moonsound// Snups

 

Când? 16 Septembrie 2017, ora 19:00

Unde? Terasa Promenada Mall, Calea Floreasca nr.246B

 

Pe 16 septembrie, ne despărțim de vară în pași de dans la Rooftop Party pe terasa Promenada, alături de Michael Gray, producătorul de geniu responsabil de super-hit-ul ”The weekend”.

Jumătate din house duo-ul Full Intention și unul dintre cei mai respectați DJ și producători de pe scena muzicii Dance globale, Michael Gray impresionează necontenit cu estetica sa muzicală și flerul pentru ritmuri perfect dansabile. Mega-hit-ul ”The weekend” a sfidat toate topurile lumii, în timp ce orice colaborare îi iese din mână este sortită succesului, atât pe scena de club underground, cât și pe cea comercială. Așadar, îl așteptăm să ne încânte la final de vară pe Terasa Orașului, alături de Pagal, Moonsound și Snups.

De la ora 19:00, cele mai HOT outfit-uri aflate la punctul de întâlnire dintre estival și autumnal își vor face drum spre Promenada Rooftop pentru un ”Good-bye, Summer” party de neuitat. Accesul se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenada Mall de la parter și la Grădina Floreasca, la intrare (Bd. Mircea Eliade 16).

DRESSCODE: Summer meets Autumn

 

Despre Michael Gray

Defected Records / OFF / Suara / Full Intention / Eye Industries / Neon Wave

Producătorul britanic Michael Gray este unul dintre cei mai respectați artiști pe val la momentul actual pe scena globală de clubbing. Succesul fulminant de care s-a bucurat masivul său hit, ”The Weekend” feat Shena, ocupând locul #7 în topurile britanice și locul # 1 în Polonia, l-a ridicat pe Michael Gray pe culmile scenei de muzică house. Piesa a făcut turul lumii sub forma de odă pe ringul de dans, coloană sonoră pentru reclame la Honda sau BBC’s Football Focus și video de promovare a serialului Betty cea Urâtă.

Apariția pe zeci de compilații a adus piesa ”The weekend” în rândul celor mai ascultate piese ale anului 2004. Al doilea single, ”Borderline” feat Shelly Poole, a primit același feedback impresionant, atât din zona de club, cât și din zona de radio de zi, ajungând direct pe locul #12 în topurile britanice ca new entry. Gray urmează același curs plin de succes cu ”Somewhere Beyond” feat Steve Edwards, ultimul său single “Missing You” și piesa de rezistență “Walk into the Sun”, creată în colaborare cu Ann Saunderson, Shena & Xavier.

Talentul său atrage necontenit colaborări, Gray fiind co-autor și producător pentru Portobella (Luciana), la Island Records, alături de James Winchester pentru Shena la solo single-ul “Electro Sexual”, folosit în filmul ‘Girl with the Dragon Tattoo’, precum și pentru Danielle Senior, Penny Foster, Errol Reid, Kenny Thomas, Decree (Femi Santiago), Maddy și Midnight Mystery Club.

Împlinit ca producător, DJ și remixer, el a gustat din succesul încununat cu o nominalizare la Grammy alături de Jon Pearn, sub forma mega-duo-ului Full Intention. Producțiile lor geniale sunt lansate la cele mai de top label-uri dance: Defected, OFF, Simma Black, Suara, Toolroom, Rebirth și propria casă de discuri, Full intention Recordings. Proiectul lor Soul Asylum ”Who do you love”, lansat la Low Steppas Simma Black label, a ocupat locul 1 în Traxsource timp de 3 săptămâni în martie 2016.

Perechea de șoc Full Intention generează fără oprire remixuri și piese care le sporesc popularitatea la nivel global. O prezență obligatorie în cele mai mari cluburi și la cele mai dorite festivaluri, Full Intention se fac responsabili de superbele hit-uri “I Love America”, “I’ll Be Waiting”, Duke “So in love with you”, “Everybody Loves The Sunshine” și Sex-o-Sonique “I Thought It Was You”, la care se adaugă colaborări valoroase cu Paloma Faith, Jamiroquai, Whitney Houston, Barbara Tucker, Frankie Knuckles, Ella Henderson, Ultra Nate, Robert Owens, Inner City & Purple Disco Machine, precum și remix-ul “Amazing” – George Michael.

http://www.michaelgrayofficial.com

https://soundcloud.com/michael-gray

https://www.facebook.com/pg/michaelgrayofficial/

https://www.youtube.com/user/OfficialMichaelGray

 

LINE-UP: Michael Gray, Pagal, Moonsound și Snups

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1913513365529792/

Date de acces:

  • DOAR PE BAZĂ DE INVITAȚIE
  • Invitațiile, valabile pentru 2 persoane, se găsesc la:
  • Info Point Promenada Mall – la parter
  • Grădina Floreasca – Bd. Mircea Eliade 16, la intrare
  • Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Sponsori: Heineken  , Absolut Ahead Aqua Carpatica

Parteneri media: UTV  și Dance FM

alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, showpass.ro, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti

MASQUÉ 5éme Édition

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.