Poveștile unor DJ despre prima lor călătorie spre Ibiza

Sven Vath
sven_vath_9(2)” În 1980 ,tin minte ca am fost 16 persoane și am făcut autostopul de la Frankfurt la Barcelona . Am aruncat o monedă pentru a decide dacă aș sta în Barcelona sau sa plec la Ibiza . Moneda ma trimis la Ibiza .
Cluburi fără acoperișuri , muzica nu am auzit-o de la oameni ca Pippi , Cesar și Alfredo , ce mixau in momentul respectiv , viață , căldură și libertate pretutindeni asa era atmosfera . Pe durata a trei luni, am dormit în păduri, pe un șezlong relaxat si plin de viata de parca toata lumea era a mea . ”

Carl Cox
images” Prima dată când am mers la Ibiza a fost în 1985. Când prietena mea și sora mea Pamela a ajuns la insula avem suficienți bani pentru a cumpăra împreună un Fiat Panda . Fără aer conditionat si fara geamuri fumurii .
Dar a avut un loc care sa transformat într-un pat , am mers pe sens invers de la aeroport la San Antonio – a fost prima dată când am condus vreodată pe partea greșită a drumului in primele două zile . Nopțile erau misto . Am rezervat într-un hotel o camera cu sora si prietena, în West End deasupra unui pub karaoke . acesta a fost zgomotos , haotic și urât , dar a fost un lux , comparativ cu mașina! ”

Andy Cato
MG_3857MXDWN-EDC” Prima excursie la Ibiza a fost într- o camionetă oficiu poștal . Ne-am agitat pe o oferta de a face o rezidenta de joc live la Amnesia , dar la scurt timp după coborârea din feribot am realizat ca promotorii nu au ajuns . Nu a fost nici o rezidenta , . . nici bani , cărți de credit sau mobile ,in fine am petrecut câteva săptămâni în grădina unui fermier . Rătăcind pe plaje, am găsit un prieten al unui prieten îndepărtat . El ne-a dat bani de a face plinul la masina pentru a merge spre casa .”

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.