Plecările lui Reghecampf și Tătărușanu sunt pierderi mari pentru Steaua, afirmă Nicoliță

banel Fotbalistul Bănel Nicoliță a afirmat, marți, într-o conferință de presă susținută la Mogoșoaia, că plecările certe ale antrenorului Laurențiu Reghecampf și portarului Ciprian Tătărușanu sunt pierderi mari pentru Steaua București.

”Steaua este foarte puternică, nu are rivală în campionat și a defilat. Plecarea lui Reghecampf este o mare pierdere pentru Steaua, dar cine va veni în locul său va încerca să câștige cupa și campionatul. Sper să fie un antrenor bun și să ducă echipa în Liga Campionilor. Walter Zenga m-a adus la Steaua, îl apreciez foarte mult și cred că e o opțiune pentru Steaua”, a afirmat Nicoliță.

”Și plecarea lui Tătărușanu este o pierdere, a jucat foarte mult la Steaua. Toți încercăm să plecăm la ceva mai bun, iar el încearcă să câștige mai mulți bani pentru familie. Ar fi bine dacă va ajunge la Fiorentina, este o echipă puternică, e echipa la care a jucat Adrian Mutu”, a mai spus fostul jucător al Stelei, anunta agentia de presa Agerpres.

”Latovlevici știu că își dorește foarte mult să ajungă afară, dar și Gardoș a demonstrat că merită să joace la o echipă mai bună. AS Roma ar fi perfectă pentru el, iar dacă vor ajunge amândoi acolo le-ar fi mai ușor să se adapteze”, a adăugat Nicoliță.

”Din Franța știu că Lyon s-a interesat de Cristi Tănase. Ligue 1 e un campionat foarte puternic, trebuie să muncești mult și să accepți și postura de rezervă, iar când ai o șansă să profiți de ea”, a precizat Bănel Nicoliță, care a evoluat la FC Nantes, explicând de ce jucători ca Dan Nistor (Evian) sau Aurelian Chițu (Valenciennes) nu au reușit să se adapteze.

Nicoliță a urmărit Liga I, ”în special meciurile Stelei”, și s-a declarat foarte bucuros că ”la națională ajung cei mai buni jucători, iar eu mă aflu printre ei”.

Internaționalul român l-a remarcat pe Florin Tănase, fotbalistul de 19 ani al Viitorului Constanța, ”un jucător tânăr, care promite foarte mult”.

”Fotbalul românesc e în creștere, avem echipe puternice, care vor face față în Europa”, consideră Nicoliță, în ciuda problemelor financiare care afectează tot mai mult fotbalul românesc. ”Probleme financiare sunt peste tot, dar în Franța nu există întârzieri la plata salariilor”, a adăugat Nicoliță, incheie sursa citata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.