Plastikman aka Richie Hawtin lanseaza colectia Arkives 1993 – 2010

Arkives_by_Plastikman

Richie Hawtin a anuntat lansarea unui set de volume, in care va face cunoscute productiile si istoria proiectului sau Plastikman, un alter ego al celebrului producator si Dj. Aceasta colectie va fi lansata in toamna cu Minus. Acest pachet, intitulat “Arkives” va fi prezentat in patru tipuri de format: Reference, Analog, Digital si Collection, in total 11 discuri Cd/DVD/Book Set, care vor contine versiuni ale celor sase albume Plastikman si cinci discuri cu raritati si materiale nelansate pana in acest moment.

 

Aceste cinci discuri propun variante remix realizate de Plastikman pentru alti artisti cum ar fi: Cliff Martinez, Francois K, Chris & Cosey, Daniel Miller & Gareth Jones, dar si intreaga sesiune “Spastik” si noul single “Slinky”. Varianta DVD va oferi imagini inregistrate in timpul concertelor Plastikman, la festivalul Glastonbury din 1995 si Mutek in 2003. Jurnalistul Philip Sherburne a realizat sectiunea “Reference”, e vorba de 64 de pagini in care este prezentata contributia lui Richie Hawtin la dezvoltarea scenei electronice, in ultimii 17 ani.
Pana in acest moment nu este cunoscut tracklistul, dar noua colectie va fi lansata in aceasta toamna. Revenim cu amanunte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.