Piastrelle si Stephan Pelger s-au alaturat campaniei “Festivalul Brazilor de Craciun – Editia 14”

Festivalul Brazilor de Craciun 2

Piastrelle s-a alăturat unuia dintre cele mai prețioase evenimente caritabile ale anului: Festivalul Brazilor de Crăciun organizat de Salvatii Copiii România, ajuns la editia cu nr 14, eveniment ce a fost organizat anul acesta, cu o gazda primitoare in persoana d-lui Ion Tiriac, la Stejarii Country Club din Bucuresti, in seara zilei de 4 decembrie. An de an, Crăciunul este prilejul cel mai bun pentru toți cei ce doresc să ofere un ajutor acelora care au într-adevăr nevoie de el, celor ce, peste ani, ne vor reprezenta în lume și ne vor deschide noi orizonturi: copiii.

Într-o noapte magică de decembrie, operele de artă se transform în opere de binefacere prin efortul comun al celor mai talentați designeri români, împreună cu partenerii lor de suflet și al acelor organizații sau persoane care pot oferi ajutor și care pot îndeplini dorințe. Fondurile obținute din vânzarea brazilor cu semnătură de designer, sunt intotdeauna direcționate către familiile și copiii aflați în dificultate din cadrul programului Salvați Copiii.

Anul acesta, cunoscutul designer Stephan Pelger a ales să facă echipă cu ‎Piastrelle ‬‬‬‬pentru realizarea Bradului de Crăciun ce a fost prezentat și licitat in beneficiul organizatiei în cadrul acestui evenimen. Lucrarea este una plină de simboluri, ce îmbină perfect identitatea autorilor săi, cu o construcție în etape ce pornește de la o fundație temeinică și se continuă, cu multe detalii, migala si rabdare, folosind materiale de înaltă tinuta furnizate de Piastrelle, către un ansamblu artistic încântător, actual și plin de rafinament, în stilul desavarsit al lui Stephan Pelger.

“Mozaicul este arta de a crea imagini prin asamblarea unor piese mici din sticlă colorată, piatră, ceramica sau alte materiale. Mozaicul poate fi considerat o tehnică de artă decorativă, o parte a designului de interior sau un simbol cultural și spiritual. Dar ceea ce caracterizeaza mozaicul este migala, răbdarea și dăruirea celor care îl produc. La început sunt doar piese disparate dar cu artă, talent și dăruire rezultatul este spectaculos, uluitor. Acest lucru m-a inspirat și m-a făcut să realizez că din dăruirea și generozitatea multor oameni, puse la un loc, se naște spiritul Crăciunului, miracolul care aduce zâmbetul pe fața copiilor. Din mici gesturi, cadouri și fapte putem, împreună să ajutăm copiii și putem să le oferim o sărbătoare adevarată de Crăciun. Bradul meu este o expresie a ideii de dăruire, migală, talent, artă și pasiune puse În slujba unei cauze nobile. Îmi doresc să ne unim eforturile, ca niște piese de mosaic și împreună, să creăm o lume mai bună pentru cei ce au nevoie de acest lucru” a declarat Stephan Pelger despre conceput Christmas Mozaic.

Dar eforturile Piastrelle nu se opresc aici. Tot în cadrul evenimentului – Festivalul Brazilor de Crăciun de anul acesta, Piastrelle este prezent la gala cartitabilă în calitate de sponsor/partener , din dorința de a oferi bucurie și condiții de viață mai bune unor suflete inocente.

“Noi, la Piastrelle credem cu tărie că pe măsură ce crești, te dezvolți și trăiești diferite experiențe de viață, începi să privești cu alți ochii lumea din jurul tău. Simți nevoia să faci mai mult și să fii alături de cei care s-au născut cu un alt destin. De aceea am ales să ne implicăm mai mult în acest eveniment, cu speranța de a putea schimba ceva în viitorul acestor copii minunați.” Ramona Stănciulescu, director general Piastrelle.

Bradul stilizat Stephan Pelger & Piastrelle, intitulat “Christmas Mosaic” a adus organizatiei Salvati Copiii in seara de 4 decembrie 2014 suma de 6500€ oferita de o persoana generoasa, care a declarat ca aceasta creatie minunata urmeaza a-si gasi locul intr-una din cele mai frumoase maternitati ce urmeaza a fi dotata prin eforturile organizatiei Salvati Copiii in urmatoarea perioada .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.