Phonique va lansa un nou album in luna iunie

Kissing Strangers by Phonique - Phonique's members picture

Cele mai multe dintre piesele din albumul "Kissing Strangers" propun o serie de invitati speciali cum ar fi Gui Boratto, Kiloo si H.O.S.H., dar si cu vocalisti ca Ian Whitelaw, Nadesdha sau Georg Levin.


Kissing Strangers tracklisting:

 1. The Passion 2010
 2. Our Time Our Chance feat. Ian Whitelaw (Album Version)
 3. Amy’s Heart feat. Ruben
 4. Endless Love feat. Louie Austen
 5. Thousand Finger Man
 6. One Step 2010
 7. Plastic Lighthouse feat. Georg Levin & Kikiorix
 8. A Change Receives The Blessing feat. Nadeshda
 9. Feel What You Want feat. Rebecca
10. Summer
11. Amy House Reprise
12. Perfect Stranger
13. Afrique feat. H.O.S.H.
14. Blindfolded feat. Gui Boratto
15. Ofrin – How Come (Phonique & Tigerskin Remix – Radio Edit)     [Bonus Track]

Dessous Recordings va lansa albumul "Kissing Strangers" pe data de 6 iunie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.