Connect
To Top

Pete Tong – The highlight of the clubbing year

Pete Tong @ MOS   Pete Tong – NEW YEARS EVE – The highlight of the clubbing year at Ministry of Sound…si ceea ce poate insemna o petrecere cu unul dintre cei mai apreciati DJ-ii , oameni de radio ai momentului si regizor de film [ "It’s All Gone"].

   Pete Tong pregateste fanilor sai o editie speciala Essential, intr-o transmisiune live din clubul Ministry Of Sound, pentru Radio 1. Cele mai noi productii, dar si crema muzicii electronice va fi prezentata in cadrul NYE Wonderland Essential Mix!

   Tipul care ne baga de fiecare data"papucii de dans" in picioare, acest "sir" al muzicii electronice, va avea o serie de invitati speciali:

                                                                 

   SOS, Desyn Masiello, Demi & Omid 16B pentru o noapte unica, un asalt audio cu legende ale momentului : Dean Ramirez, James Talk, Damian Wilson, Oueens Of Noize, in zona de Bar a clubului, iar pentru cei care ar face orice pentru vibe-ul muzicii dance, Dave "The Rave" Vega, va presta in zona de Louge Bar.Paul Kane & Pete Tong-

    Pete Tong Presents Wonderland, va fi transmisa in direct pe Radio 1, din clubul Ministry Of Sound, pe data de 31 decembrie. Editia speciala a "Essestial" va incepe la ora 21.00 si se va incheia in dimineata de 1 ianuarie 2008, la ora 7.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...