Pepe vine la Cinema Deea

A studiat, între anii 1993-1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu.

ionut-pascu_9b1ef202afce31Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci. Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine …, după cum spunea într-un interviu.
A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe “Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, “Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa “Nu te mai doresc”. .

A urmat un videoclip, și după aceea albumul “Pasiune”.

Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.
Vineri 30 mai 2014 aflam daca artistul a schimbat stilul muzical sau nu in cadrul emisiunii Cinema Deea cu Nechifor Petrut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.