Pe timpul verii Bucurestiul se muta pe iarba

Teatrul InDArt da start weekend-urilor …pe iarba. Vineri, 30 mai, bucurestenii sunt invitati in gradina Casei Universitarilor pentru a se bucura de teatru, film si aer liber.

Aventura in patruSeara va incepe la ora 18, odata cu deschiderea gradinii. La ora 20 cei prezenti se vor putea bucura de o piesa de teatru productie Teatrul InDArt, comedia “Aventura in patru”. Urmeaza proiectia unor scurtmetraje ale absolventilor UNATC la ora 22. Organizatorii indeamna participantii sa vina cu paturi sau pernute pe care sa se poata aseza, deoarece spatiul nu va fi amenajat cu scaune.
“Dorim sa oferim tinerilor bucuresteni un spatiu neingradit, frumos si liber, in care pot descoperi arta creata de tineri ca si ei. De-a lungul acestor seri ne dorim, de asemenea, sa cladim o comunitate care stie ca pentru a te bucura de cultura nu ai nevoie decat de putina deschidere si, de ce nu, de cateva petice de iarba. „… pe iarba” este refugiul fiecaruia dintre noi, reintalnirea cu natura, cu linistea si mai ales redescoperirea artei in natura!”, spune Bogdan Gagu, reprezentantul Teatrului InDArt, despre proiect.
“…pe iarba” este un eveniment-manifest care se va desfasura pe tot parcursul verii, oferind bucurestenilor o alternativa artistica de petrecere a timpului liber. Deoarece pe timpul verii teatrele si spatiile de cultura se inchid, se creeaza nevoia aparitiei unor variante de relaxare si cultura. Asadar, “…pe iarba” ofera tuturor posibilitatea de a-si petrece vara la iarba verde, printre copaci, intr-o liniste deplina chiar in inima Bucurestiului. Activitatile propuse pentru aceste seri vor cuprinde piese de teatru, proiectii de filme studentesti, concerte de muzica usoara si clasica, ateliere de pictura/teatru/muzica.
„… pe iarba” isi propune introducerea in circuitul de cultura urbana si a uneia dintre cele mai frumoase gradini din Bucuresti, Gradina Casei Universitarilor. Casa Universitarilor Bucuresti este un spatiu cultural inca din anul 1947. In 2007 a intrat in proprietatea Universitatii din Bucuresti. Aici se gazduiesc saptamânal evenimente culturale, reuniuni stiintifice, conferinte de presa, organizate de Universitatea din Bucuresti sau de partenerii acesteia ( targuri cu tematica diversa, expozitii, lansari de carte etc.). Adresa: St. .Dionisie Lupu, nr 46, langa Gradina Icoanei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.