Actorul Paul Diaconescu tine cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Madalina Anea si Paul Diaconescu 2

Paul Diaconescu, protagonistul filmului “Mamaia”, dar si al serialului de succes “Ingeri Pierduti”, tine acum cursuri de dezvoltare personala pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani. Iata ce declara actorul despre aceste cursuri:

“Despre teatru, film si telenovela. Suna a titlu de roman, dar descrie cel mai bine ultima mea perioada. A trecut un an de cand s-a difuzat filmul ,,Mamaia”, de la incheierea serialului ,,Ingeri Pierduti”,de pe Acasa TV, si iata ca in acest ultim an, am ajuns la vorba mamei.N-as fi zis, dar ,,m-am facut profesor’’.

Daca pana acum am cochetat doar ,,eu-ul” meu pedagog , in vara ce a trecut am inceput sa lucrez la Centrul Artes din Corbeanca unde am predat actorie copiilor.Acolo am descoperit, spre uimirea mea, ca rolul de ,,tatic” mi se potriveste mai bine ca toate, parca. Am fost observat de un om cu experienta in domeniu si convins ca ar fi pacat sa nu dezvolt acel curs.

Asadar alaturi de psihologul Mihaela Tone, tin acum un curs de dezvoltare personala, bazat pe jocurile de actorie specifice anului I de facultate.Cursul se adreseaza copiilor intre 4 si 8 ani, dar planuiesc ca foarte curand sa incerc si o formula potrivita adolescentilor si adultilor. Detalii si argument, gasiti pe site-ul www.psihologmihaelatone.ro.

Nu se pune accentul pe ,,talent”, dealtfel stim ca nici nu exista o definitie unanim acceptata a acestui concept.Se pune accent pe dezvoltarea lor intelectuala si afectiva. Avem nevoie de experimentare pentru a ne cunoaste si experienta teatrului este cea mai la indemana.

As putea spune ca in acest ultim an am invatat copi sa puna intrebari.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.