I Am Paradise @ Casa Presei Libere


I am paradise

I Am Paradise – 20 Septembrie

bipolar (::) ii prezinta pe fratii brazilieni HNQO si Fabo in cadrul unui showcase al label-ului Hot Creations al lui Jamie Jones. Alaturi de ei va mixa si germanul Rampa, membru al bine cunoscutelor label-uri Cocoon si Keinemusik.

Evenimentul va avea loc pe 20 septembrie, la Casa Presei Libere. Warm-upul va fi asigurat de cei 2 rezidenti bipolar Azteca si Razvan Dinescu. Party-ul incepe la ora 21:00, iar de afterhours se va ocupa Gully.

HNQO, bine-cunoscut pentru piese precum “Point of View”, “Pain N’ Love”, “We Do It”, “As I See”. Este producatorul celor de la Hot Creations alaturi de fratele sau mai mic, Fabo. Cele mai cunoscute colaborari ale sale sunt cu HOSH sau Kolombo.

Fabo este foarte cunoscut pentru piesa “Where i stand”. Remixul lui Karmon la aceasta piesa bucurandu-se de o mare priza la public. Acestia vor evolua, in seara de 20 Septembrie, atat back2back cat si separat.

Biletele le gasiti prin www.myticket.ro, si in reteaua magazinelor Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si agentia de bilete a Salii Palatului. Pentru cei care plaseaza comenzile online (in Bucuresti sau in provincie), livrarile se fac prin curierat.

bipolar (::) este un nou concept petreceri pe piata din Romania. Nascut din pasiunea pentru muzica, bipolar (::) este un proiect ambitios, initiat intre prieteni, ambitiosi si dornici sa ofere publicului evenimente cu nume sonore, incercand sa isi lase  amprenta pe scena de muzica electronica din Romania si Europa de Est.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.