Pacha Classics 2009









video: Pacha Classics UK Advert

Cele trei discuri ale albumului Pacha reprezinta muzica din ultimii 20 de ani, piesele fiind alese si mixate de rezidentul clubului, Paul Taylor.
Pe cele trei discuri veti asculta piese semnate: Spiller ‘Groovejet (If This Ain’t Love)’ si Room 5 ft. Oliver Cheatham ‘Make Luv’, Blaze, Shakedown, Kings Of Tomorrow, Gat Décor & The Source ft. Candi Staton, New Order ‘Blue Monday’, Three Drives ‘Greece 2000’ si Fragma ‘Toca Me’, David Guetta vs The Egg ‘Love Don’t Let Me Go’, Eric Prydz vs Floyd ‘Proper Education’ si Bodyrox ‘Yeah Yeah’.

"Pacha Classics" va fi lansat pe data de 20 aprilie 2009, impreuna cu New State.

Pacha Classics 2009 Disc 1

 1. Inner City – Good Life (Magic Juan’s Mix)
 2. De’Lacy – Hideaway (Dubfire Need To Score)
 3. Sandy B – Make The World Go Round (Deep Dish Round The World       Remix)
 4. Degrees Of Motion – Do You Want It Right Now? (King Street         Remix)
 5. Everything But The Girl – Missing (Todd Terry Club Mix)
 6. Spiller – Groovejet (If This Ain’t Love) (Extended Vocal Mix)
 7. Stardust – Music Sounds Better With You (12" Club Mix)
 8. The Shapeshifters – Lola’s Theme (Original Vocal Mix)
 9. Room 5 Featuring Oliver Cheatham – Make Luv
10. Soul Central Featuring Kathy Brown – Strings Of Life (Stronger     On My Own) (Danny Krivit Re Edit)
11. Shakedown – At Night (Kid Creme Funksat Mix)
12. Silicone Soul – Right On! (Original Instrumental Mix)
13. Kings Of Tomorrow – Finally (Original Extended Mix)
14. George Morel – Let’s Groove
15. Gat Decor – Passion (Naked Mix)
16. Blaze Presents Uda Ft. Barbara Tucker – Most Precious Love (DF     Future 3000 Mix)
17. Pete Heller’s Big Love – Big Love (Dronez Mix)
18. Alison Limerick – Where Love Lives (Dancing Divaz Remix
19. David Morales Presents The Face – Needin’ U (Original Mistake      Mix)
20. The Source Ft. Candi Staton – You Got The Love (Original           Bootleg Mix)

video: Spiller- "Groovejet" (If This Ain’t Love)

Pacha Classics 2009 Disc 2

 1. River Ocean – Love & Happiness (Yemaya Y Ochun) (Dmc Delorme       Club For Life Remix)
 2. Hard-Fi – Hard To Beat (Axwell Remix)
 3. Cassius – The Sound Of Violence (Narcotic Thrust – 2 Min           Warning Vocal Mix Edit)
 4. Brad Carter – Morning Always Comes Too Soon (Mark Knight &         Martijn Ten Velden Vocal Remix)
 5. Richard Grey – Thrilling The Deputy
 6. Lee-Cabrera Featuring Alex Cartana – Shake It (Move A Little       Closer) (Original Extended Mix)
 7. Mory Kante – Yeke Yeke (Hardfloor Remix)
 8. Jaydee – Plastic Dreams (David Morales Club Mix)
 9. Roger Sanchez – Another Chance
10. Bb Club – Play This House (Aquarius Remix)
11. Livin Joy – Don’t Stop Movin’
12. The Original – I Luv U Baby (Dancing Divaz Club Mix)
13. Tim Deluxe – It Just Won’t Do (Club Mix)
14. David Guetta, Jd Davis, Joachim Garraud – The World Is Mine
15. New Order – Blue Monday
16. Three Drives – Greece 2000 (Original Mix)
17. Crw – I Feel Love (R.A.F. Zone Mix)
18. Ruff Driverz – Dreamin (Percussion Mix)
19. Fragma – Toca Me

video: Cassius – "The Sound of Violence" (Narcotic Thrust Edit)

Pacha Classics 2009 Disc 3

 1. Moby – Raining Again (Steve Angello’s Vocal Mix)
 2. Eric Prydz Vs Floyd – Proper Education (Club Mix)
 3. Outwork Ft Mr Gee – Electro (Cube Guys Remix)
 4. Sunfreakz Ft. Andrea Britton – Counting Down The Days (Axwell      Remix)
 5. Steve Delerium Ft. Sarah Mclachlan – Silence (Niels Van Gogh       Vs. Thomas Gold Remix)
 6. Steve Lee, Gaby Dershin And ASIA – HEAT Aka Heat Of The Moment
 7. Deep Dish – Flashdance
 8. D.O.N.S. & DBN Ft. Kadoc – The Nighttrain
 9. Roger Sanchez – Lost (Eddie Thoneick Remix)
10. Sander Kleinenberg – This Is Ibiza (This Is Ibiza Mix)
11. Richard Grey Ft. Zoexenia – Unchain It
12. Bodyrox – Yeah Yeah (D. Ramirez Club Mix)
13. David Guetta Vs The Egg – Love Don’t Let Me Go (Walking Away)
14. Richard Grey – Warped Bass
15. Fonzerelli – Moonlight Party
16. M. Red Carpet – Alright (Den Hetrix & Raffa Mix)
17. M.A.N.D.Y. Feat. Booka Shade – Body Language (Tocadisco Remix)
17. Kurd Maverick – Let’s Work
19. Axwell Featuring Max’c – I Found U (Vocal Remode)

video: Deep Dish – "Flashdance"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.