Otilia, noua zeita a Turciei

E de mult stiut succesul Otiliei din ultimul an, succes atins in urma lansarii hitului “Bilionera”.

sedinta_foto_Antalya[1]Piesa a depasit 40 milioane de vizualizari pe Youtube dintre care 20 insumeaza doar videoclipul lansat in septembrie 2014 pe canalul oficial al casei de discuri “JHaps Records”. “Bilionera” este in prezent numarul 1 cea mai difuzata piesa pe radio in Turcia, timp de 9 saptamani la rand, subclasati fiind artisti internationali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris.
Compilaţia, „Dance Hits 2015″, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 in topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupa prima pozitie.
In decembrie 2014, Otilia a primit din partea unui designer vestimentar celebru din Turcia o costumatie de scena avand o valoare estimata de 20.000 dolari, aceasta fiind incrustata cu pietre swarovski.

Artista a avut parte pana in prezent de o serie de evenimente in Turcia, toate fiind in unele dintre cele mai luxoase locatii precum Mardan Palace (7*) Antalya, deschiderea Hilton, Feryie Istanbul si multe altele.

In materie de online piesa isi mentine tendinta ascendenta, pe Youtube avand o crestere zilnica de aproape 350.000 ascultari, jumatate fiind din Turcia continuand cu Grecia, Bulgaria, Italia si multe altele. In materie de fani pe facebook, Otilia depaseste 250.000 fani in momentul de fata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.