Osunlade prezinta noua compilatie Strictly Ibiza

Strictly Ibiza by Osunlade - cover album

 Noul mix va contine si productii noi semnate de KiNK, Ripperton si Motorcity Drum Ensemble.




Strictly Ibiza – tracklisting:



Osunlade Strictly Ibiza mix Disc 1:

 1. Black Coffee feat. Bucie – Superman (Club Mix)
 2. Motor City Drum Ensemble – Keep Up
 3. Osunlade feat. Divine Essence – My Reflection (Manoo Stella     Dub)
 4. D-Malice feat. Rebecca Knight – Poison (Bopstar Vudoo Dub)
 5. Kelvin K – Ancestral Moon (Original Mix)
 6. Aly-Us – Follow Me (Mauritzio Remix)
 7. Ripperton – Echocity
 8. Osunlade – Butterfly (Ron Trent’s musicandpower Remix)
 9. Phil Asher feat. SPRY – Textya (Chachalekpafun) (Natural Mix)
10. Quentin Harris & Inaya – Day Do The Right Thing (Extended Mix)
11. SoulFricans – Sex in Africa (Original Mix)
12. Yasmeen – Gone (The Wizard Brian Coxx Soulgasm Dub)
13. Just Felix feat. Santos – African Sisters Dance! (Santos Mix)

Osunlade Strictly Ibiza mix Disc 2:

 1. Jonny White feat. My Favorite Robot – Desensitize (Phonogenic     Remix)
 2. Logic – The Warning (Claude Monnet & TB’s Main Mix)
 3. Afefe Iku – Mirror Dance (New Mallet Mix)
 4. Dennis Ferrer – Hey Hey (Accapella)
 5. Osunlade – Butterfly (Kiko Navarro’s Koki Dub)
 6. Osunlade presents Nadirah Shakoor – Pride (Osunlade’s Back To     Africa Mix)
 7. Osunlade feat. Divine Essence – My Reflection (Deetron Remix)
 9. KiNK – E79
10. Nick Chacona feat. Brothers Vibe – Wait
11. Daltonic – Kiss of Rain (Conan Liquid’s Dubb Mix)
12. The Timewriter – Superschall
13. Nico Grubert – Vancouver
14. Osunlade – Momma’s Groove (Accapella)

Strictly Rhythm va lansa noua compilatie "Strictly Ibiza" mixata de Osunlade, pe data de 28 iunie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.