O romanca a reusit sa-si lanseze propria colectie de bijuterii de lux, la Geneva!

Artist vizual și designer, Claudia Florentina a lansat prima parte a unei colecții de bijuterii destinate femeilor senzuale și fragile, dar în același timp puternice și pasionale.

Noua colecție de bijuterii a Claudiei Florentina – în care arta se îmbină cu luxul – va fi prezentată în trei părți, în trei perioade diferite.

“Ideea este de a reprezenta senzualitatea femeii, forța ei și pasiunea, pentru că eu consider că în fiecare femeie există un cocktail din toate.” (Claudia Florentina – artist vizual și designer)

Primele bijuterii – expuse în vitrina cunoscutului Hotel de la Paix (prima dintr-o serie de zece vitrine în Geneva) reprezintă creații din colecția “Senzualitate și fragilitate”.

“Am încercat să scot în evidență senzualitatea femeii prin reprezentarea fragilității și senzualității florilor. Am încercat să propun o abordare cât mai simplistă, cât mai curată“, spune artista, cunoscută, până acum, publicului din România drept autor al îndrăznețului proiect “Old Town Bucharest“.

Lansată pe la începutul lunii iulie, “Senzualitate și fragilitate” reprezintă primul din cele trei “acte” ale colecției de bijuterii.

A doua parte va fi prezentată pe 1 august și va fi intitulată “Forța”, caracteristică reprezentată prin crearea unui inel de trabuc, care se poate transforma într-un pandantiv.

Iar a treia parte – “Pasiunea” – se va materializa în bijuterii precum “Sărutul” sau “Timpul și gândurile” .

“Precum Rodin sau Brâncuși (fiecare a avut o interpretare a sărutului), îmi permit îndrăzneala de a interpreta o operă de artă printr-o bijuterie (cercei sau pandantiv) utilizând doar materiale prețioase precum aur alb, aur roz, diamante, rubine și safire.” (Claudia Florentina – artist vizual și designer)

Cele trei părți ale colecției de bijuterii vor putea fi admirate, pentru prima dată împreună, la un vernisaj care va avea loc în octombrie, tot in Geneva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.