To Top

O noua serie de productii trance


   Doua puternice case de productie Nukleuz si Maelstrom Records au lansat impreuna, una dintre cele mai asteptate compilatii ale acestui an 2008. Un amestec de hard, trance si house, cu artistii care au reusit sa fie in fruntea preferintelor publicului, acesta fiind motivul pentru care au intrat si in cluburile din Ibiza. Mauro Picotto, Ferry Corsten,  Paul Van Dyk & Carl Cox,  Fonzerelli, Paul Oakenfold, Tiesto, Chris Lake, Oliver Klein, Lange, sunt doar cativa dintre producatorii care apar pe Ibiza Trance Anthems.





Tracklist :

 Nukleuz Mix

 1) Andy BopH – "Rat Trap"
 2) Rachel Loy – "Big Sky"
 3) Melodia – "Motion Theory"
 4) Pierre Pienaar – "Ibiza Sunset"
 5) Connected feat Max’C – "A Feeling"
 6) Mauro Picotto – "Ibiza Angel"
 7) DJ Choose & Michael Splint – "DJ’s Take Control"
 8) P.H.A.T.T. – "Damage Control
 9) Fonzerelli – "Spirit, Wanna Stay Here Forever"
10) Mauro Picotto – "Komodo"



Maelstrom Mix

 1) Blank & Jones and Bernard Sumner – "Miracle Cure"
 2) 4 Strings – "Catch A Fall"
 3) Pulser – "Sunseeker"
 4) Parker & Hanson – "Aim High, Shoot Low"
 5) Lange feat. Sarah Howells – "Out Of The Sky"
 6) Gareth Wyn – "Beat That"
 7) Oakenfold feat. Ryan Tedder of OneRepublic – "Not Over"
 8) Bobina – "Invisible Touch"
 9) Ariel – "A9"
10) Richard Durrand – "Weep"


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...