Connect
To Top

O noapte cu dj-i si filme!

     ist2_2772207_the_movies.jpgNumaratoarea inversa incepe vineri, 16 noiembrie, la ora 21:00, cand MC Mike Diamonds, cel care a deschis anul acesta Liberty Parade, va da startul unei competitii inedite. Zece filme de actiune se vor imbina cu mixuri clubbing si spectacole de lumini pentru a accelera nivelul adrenalinei a 250 de spectatori curajosi. Acestia isi vor testa limitele de rezistenta, timp de 24 de ore, luptandu-se pentru o excursie la Festivalul de Muzica Electronica Club Transmediale de la Berlin, zeci de bilete la evenimentul The Mission de pe 1 decembrie, 10 mini I-Pod-uri si 20 de ceasuri. Lista filmelor, atent selectionate pentru a tine participantii cu ochii lipiti de marele ecran, va ramane secreta pana in ultimul moment.

     movies1.gifIn timpul pauzelor, trei dintre cei mai apreciati DJ-i ai momentului isi vor ocupa, rand pe rand, pozitia la platane. Sub deviza "Power, Passion, Energy", acestia impreuna cu VJ Corruptdream vor avea misiunea de a-i energiza pe competitori. DJ Roby va face un intro lung in filosofia techno, iar DJ Rosario Internullo va incinge spiritele cu un live-act vocal progressive in stil propriu ("sexy-and-twisted"), pentru ca DJ Negru sa incheie alert cu mixuri house.

Pe toata durata evenimentului, cei 250 de devoratori de adrenalina vor beneficia de supraveghere medicala si vor primi, de asemenea, bauturi racoritoare, energizante si mancare. Maratonul se va incheia sambata seara, 17 noiembrie, ora 21:00, cand va avea loc premierea castigatorilor.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...