O artista de la noi si-a trait copilaria intr-un club de striptease din Resita

Bianca Linta

Are doar 27 de ani si o poveste de viață încredibilă. Bianca Linta este o artista romanca, dar care s-a stabilit in New York, de mai bine de 12 ani.

Tanara si-a petrecut copilaria intr-un mod mai putin obisnuit de ce traiesc alti copii, si anume intr-un club de striptease, din Resita, acolo unde tatal ei lucra ca Dj. A trebuit sa observe, de mica, tot ceea ce avea sa evite pe viitor, dar mai mult din tainele muzicii, cu toate ca nu era tocmai mediul adecvat pentru asa ceva.

“Sa cresc intr-un club de striptease a fost poate cel mai tare lucru din copilaria mea. Aceasta experienta mi-a aratat cum alte persoane isi traiesc sau valorifica viata si viitorul. M-a maturizat foarte mult cele traite, deoarece m-a facut sa-mi doresc sa ajut cat mai mult, financiar si moral, pe aceia care au nevoie de un echilibru existential. Am reusit sa ma apreciez mai mult, mai ales ca am vazut atatea fete care-si dezgoleau trupurile pentru bani, si sa creez o speranta ca intr-o zi voi reusi altfel decat ele.Si am reusit, prin muzica si fara compromisuri. Pentru asta le voi fi mereu recunoscatoare parintilor pentru ca am crescut intr-un club de striptease”, spune Bianca.

Aceasta fost supranumită “Ioana D’Arc din Viitor”, pe piața DJ-ilor EDM, din New York, datorită stilului ei unic și a mesajelor de egalitate și iubire.

Pe langa activitatile artistice, Bianca Linta direcționează o parte din câștigurilor ei, de ani buni, către un orfelinat din Reșița, orasul natal, combinând muzica și caritatea în modul cel mai fericit. Acesteia nu-i este rusine sa spuna ca si verisoara ei a fost in acel orfelinat, mai mult timp, pana cand artista a reusit sa o scoata de acolo, pentru a-i oferi un trai mai bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.