Nu a tinut niciodata dieta

Inca de cand a aparut in peisajul muzical romanesc, Antonia a uimit pe toata lumea cu frumusetea ei.

Cu toate ca in ultima perioada gurile rele spun ca a luat cateva kilograme in plus, Antonia nu si-a pierdut nici pe departe farmecul si, mai mult decat atat, marturiseste ca nu a tinut niciodata vreo dieta….

antonia-buze Am crede ca orice femeie a tinut dieta cel putin o data in viata. Ei bine, nu este si cazul Antoniei, artista care a cucerit iremediabil piata muzicala romaneasca prin talentul si frumusetea ei.

A afisat intotdeauna o imagine naturala si nu s-a sfiit sa se arate in fata fanilor exact asa cum este.

antonia-sala-fitnessRecent, Antonia a postat pe contul ei de Facebook o imagine in care apare la sala, cu abdomenul la vedere. In vreme ce unii i-au apreciat naturaletea si nonsalanta cu care imparte momente din viata ei cu toti cei ce o admira, gurile rele au tinut sa o avertizeze ca a cam luat proportii si au indemnat-o sa mai faca sport pentru a ajunge sa se poata mandri cu un abdomen perfect.

Totusi, artista pare sa nu faca eforturi deosebite pentru a se mentine, asa cum se intampla in cazul multor alte vedete.

Surse apropiate ei au declarat ca Antonia nu a tinut dieta nicio zi in viata ei si ca adora sa manance tot soiul de preparate „interzise”, cum ar fi cele de tip fast food si dulciurile.

 

Biografie Antonia

ANTONIA Iacobescu este o cantareata si un fotomodel de origine romana nascuta in Bucuresti, Romania, apreciata pentru talentul vocal si…frumusetea rapitoare.

Antonia s-a nascut in luna aprilie 1989 in capitala Romaniei, iar la varsta de 5 ani s-a mutat impreuna cu parintii ei in Statele Unite Ale Americii. Antonia Iacobescu si-a petrecut copilaria si adolescenta in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a facut primii pasi in modelling. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi si Lenz sau Ford Models. Cu toate acestea, Antonia a ramas cu un gust amar in urma experientei de model, din cauza rivalitatilor dintre manechine.

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a facut scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre oamenii de culoare a influentat-o in muzica.

Dupa anii petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand. Antonia si Tom s-au intalnit si asa a luat nastere si primul hit “Roses on Fire” , care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat de Tom Boxer.

O alta piesa cu care Antonia a cucerit inimile ascultatorilor, “Morena” , este creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil foarte special de catre Antonia, fiind potrivit barometrelor de masurare a audientelor radio tv, “cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului” in luna februarie a anului 2010. Dupa doua luni si jumatate de la prima difuzare, Morena a reusit sa urce usor si sigur in clasamentele muzicale, romanii fiind incantati de combinatia dintre ritmul de club si vocea senzuala a Antoniei.

Nu stau in Hawaii, ultima piesa lansata de Antonia

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.