Noua echipă a matinalului “DEEA de Dimineață” vine la Cinema DEEA! Fă cunoștință cu noii membri ai emisiunii!

DEEA de Dimineata

Vineri, 20 iunie, Petrut Nechifor îi va avea invitați în emisiunea “Cinema DEEA” pe cei mai noi membri ai matinalului “DEEA de Dimineață”, ce va reveni din toamnă într-un nou format. Aceștia sunt: Laura Cristea, Roxana Voicu, Adrian Popa, Dan Alexandru, Cezar Crețan și Mihai Stanciu.

Laura Cristea știe tot ce mișcă în showbiz-ul din S.U.A.:
Laura Cristea
Laura Cristea este absolventă RISE, însă a terminat și un Master în Comunicare și Relații Publice. A lucrat timp de 8 luni pentru un cunoscut site de media, dar și ca PR pentru o trupă destul de apreciata din România. Laura a acceptat bucuroasă oferta de a se alătura ehipei Radio DEEA și de a prezenta știrile mondene în cadrul matinalului. Dacă vreți să știți ce mai fac vedetele de peste ocean, răspunsul îl găsiți întotdeauna la ea.

Roxana Voicu – cea mai sexy voce de radio, expertă în mondenul autohton:
Roxana Voicu
Roxana Voicu este absolventă a Facultății de Jurnalism, dar și a unui Master în Comunicare Mediatică și Publicitate. A lucrat timp de 3 ani la o cunoscută publicație de media, iar acum este PR al casei de discuri Voices Media, dar și al cafenelei Buddha Lounge & Bar. Roxana este o prezență nelipsită a evenimentelor mondene din Capitală și știe toate dedesubturile showbiz-ului autohton. Din toamnă, va împărtăși din aceste secrete și ascultătorilor Radio DEEA.

Adrian Popa – rapidistul cu inimă mare:
Adrian Popa
Supranumit maestrul cifrelor de audiență la publicația pentru care a lucrat mai bine de 7 luni, Adrian Popa este abslovent al Facultății de Jurnalism. Rapidist cu R mare, Adi este foarte obiectiv când vine vorba de prezentarea știrilor sportive, așa că din septembrie, toate noutățile vin de la el.

Dan Alexandru – stomatologul care știe totul despre sport:
Dan Alexandru
Dan Alexandru are o experiență extrem de vastă în jurnalismul sportiv, lucrând la Sport Total FM, Sport Klub, Sport365, o cunoscută publicație media, și în prezent la Ziare.com. Alex este și student al Facultății de Stomatologie Carol Davila, pe care o va absolvi în această toamnă. Este un stelist desăvârșit însă dispune și de un obiectivism de necontestat. Îl puteți auzi din septembrie, prezentând știrile sportive în matinal.

Cezar Crețan – DJ-ul cu voce serioasă:
Cezar Cretan
DJ-ul Cezar Crețan nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind invitat în nenumărate rânduri în cadrul matinalului pentru a mixa. Petruț și-a dat seama că vocea sa este una care denota seriozitate, așa că i-a propus să vină să prezinte știrile zi de zi.

Mihai Stanciu – mereu la curent cu toate actualitățile:
Mihai Stanciu
Mihai Stanciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și a lucrat timp de 9 luni ca director editorial al unei publicații cu profil media. Fiind la curent cu tot ce este actual în economia și sociologia din România, Mihai va împărtăși aceste lucruri și cu voi, din toamnă.

Deci, nu uitați! Vineri, de la ora 09:00, fiți cu urechile pe Radio DEEA pentru a cunoaște noua echipă a matinalului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.