NOU: A State of Trance ep. 830

blank

Joia ce tocmai și-a luat rămas bun de la noi a marcat episodul cu numărul 830 din emisiunea „A State of Trance” a lui Armin van Buuren, și așa cum v-am obișnuit la început de săptămână vă detaliem 3 release-uri executate ca la carte:

Mark Sixma – Destiny

Prezis de foarte mulți ca fiind un release extrem de bun, „Destiny” by Mark Sixma este clar piesa pe care de abia aștepți să o asculți. Încă de la început, monstrul creator își dezvăluie talentul și anii buni de muncă, calități pe care fanii trance din toată lumea le susțin. Dintr-un astfel de „material” se fabrică legendele.

Dogzilla – Without You (Will Atkinson Remix)

Un adevărat buldozer muzical destinal nopțiilor în club, remixul realizat de Will Atkinson la ‘Without You’ a lui Dogzilla este piesa ideală pentru o noapte epică. Euforică, dar și puternică, piesa calcă limita dintre uplifting și tech-trance.

Estiva – Raket

Raket” by Estiva este piesa care dă startul celei de-a doua părți a albumului ‘A State Of Trance, Ibiza 2017’ semnat de Armin van Buuren. Susținută de arpegii melodioase și tempo-uri înalte, Raket promite să cucerească orice club din orice constelație.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.