NOU: A State of Trance ep. 830

blank

Joia ce tocmai și-a luat rămas bun de la noi a marcat episodul cu numărul 830 din emisiunea „A State of Trance” a lui Armin van Buuren, și așa cum v-am obișnuit la început de săptămână vă detaliem 3 release-uri executate ca la carte:

Mark Sixma – Destiny

Prezis de foarte mulți ca fiind un release extrem de bun, „Destiny” by Mark Sixma este clar piesa pe care de abia aștepți să o asculți. Încă de la început, monstrul creator își dezvăluie talentul și anii buni de muncă, calități pe care fanii trance din toată lumea le susțin. Dintr-un astfel de „material” se fabrică legendele.

Dogzilla – Without You (Will Atkinson Remix)

Un adevărat buldozer muzical destinal nopțiilor în club, remixul realizat de Will Atkinson la ‘Without You’ a lui Dogzilla este piesa ideală pentru o noapte epică. Euforică, dar și puternică, piesa calcă limita dintre uplifting și tech-trance.

Estiva – Raket

Raket” by Estiva este piesa care dă startul celei de-a doua părți a albumului ‘A State Of Trance, Ibiza 2017’ semnat de Armin van Buuren. Susținută de arpegii melodioase și tempo-uri înalte, Raket promite să cucerească orice club din orice constelație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.