NOU: A State of Trance ep. 828

Un Armin van Buuren cu un look ceva mai special – Ruben de Ronde chiar accentuând faptul că olandezul și-a lăsat o ușoară tentativă de barbă, a prezentat joia trecută, direct din studiourile din Amsterdam un nou episod (no. 828) din “A State of Trance”.

Emisiunea l-a avut pe  M.I.K.E. Push ca special mixing guest, dar astăzi ne concentrăm, ca de obicei, pe TOP 3 piese noi:

Ben Gold – Twilight EP

Culminând cu originalul ‘Twilight’ și fabulosul remix a lui Exis pentru piesa ‘Pilot’, ‘Twilight EP’ este punctul unde muzica devine ceva mai întunecată, creația lui Gold tolerând doar lumina laserelor și nimic mai mult. Gata să ridicăm toți mâinile în aer?

Estiva – Oxy / Doorlopen

Estiva se reîntoarce la label-ul Statement! cu un nou hiper-delicios two-pack de trance progresiv. ‘Oxy’ și ‘Doorlopen’ au o melodicitate aparte, un exemplu clasic ce poartă semnătura artistului olandez.

Orjan Nilsen – Hi There Radio

O piesă fenomen, numai demnă de a fi inclusă pe ‘A State Of Trance Ibiza 2017’, ‘Hi There Radio’ rezumă în sunet dibăcia muzicală a lui  Ørjan Nilsen. Vibrato-uri paradisiace și arpegii bogate fac din această piesă un adevărat masterpiece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.