NOU: A State of Trance ep. 829

Săptămâna trecută, un nou episod din “A State of Trance” a poposit în casele noastre, de această dată Armin van Buuren avându-l ca invitat special pe Nic Chagall (jumătatea Cosmic Gate) care a mixat câteva piese de pe ultimul album “Materia. Chapter Two.

Așa cum ne-am obișnuit, emisiunea a abundat de piese de top, însă astăzi ne ocupăm doar de 3 release-uri:

Andrew Rayel feat. Jonathan Mendelsohn – Home

Inclusă pe albumul ‘Moments’, ‘Home’ este o piesă ce iese cu siguranță în evidență și susține în același timp evoluția lui Andrew Rayel ca artist. Beneficiind de vocea lui  Jonathan Mendelsohn, piesa reprezintă cu flirt muzical cu nuanțe Dubstep, dar în același timp păstrează sunetul inconfundabil și amprenta lui Rayel.

Rodg – Miami

Combinând sunete surprinzătoare cu linii de bass profunde și sintetzatoare masive, Rodg iese la rampă cu piesa “Miami”, lansată la Statement! Melodia se dovedește a crea dependență și este în mod natural inclusă pe albumul lui Armin van Buuren ‘A State Of Trance, Ibiza 2017’.

Tenishia – Alba

De “maximă intensitate” – cam așa putem defini piesa ‘Alba’ a lui Tenishia, piesă ce marchează de altfel reîntoarcerea artistului la Armind. Efecte de kick drums completate de melodicitate cât cuprinde, au făcut ca piesa să fie aleasă de Armin pentru  ‘A State Of Trance, Ibiza 2017’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.