No Regular Play debuteaza in noiembrie cu albumul Endangered Species

Endangered species by No Regular Play


No Regular Play este un proiect american, format din Nicholas DeBruyn si Greg Paulus, doi artisti din Minnesota, care au intrat in echipa Wolf + Lamb dupa o serie de petreceri organizate in The Marcy Hotel, in anul 2006. 

Multe din productiile lansate pana in acest moment de No Regular Play sunt considerate piese de club, instrumentele live fiind atributul fiecarei aparitii live a celor doi.  

Albumul “Endangered Species” continua in stilul care a consacrat acest proiect: de la pian pana la tobe africane, acesta este arsenalul de instrumente folosit de DeBruyn si Paulus.






Endangered Species – tracklisting:


 1. Birdfeathers

 2. Wont Quit

 3. Endangered Species

 4. Nameless

 5. Never Had Enough

 6. Kickback

 7. El Dorado

 8. The Answer

 9. Card Game

10. Keep it Right

11. Where They Lay


Wolf + Lamb va lansa albumul “Endangered Speceis” pe data de 23 noiembrie 2012.  



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.