Nicușor Stan, nașul campionilor! Vezi ce spune omul de afaceri despre nunta primăverii!

Nicusor Stan ajutandu-si finii la taierea tortului

Nicușor Stan, Președintele Ambasad’Or Events & Leisure, a fost unul din nași, la cea mai importantă nuntă a sezonului, cea dintre Promotorul SuperKombat, Eduard Irimia și soția sa Oana. Evenimentul a avut loc într-o locație cu tradiție și renume istoric și a fost organizat în totalitate de echipa de specialiști în wedding planning ai centrului de evenimente pe care omul de afaceri îl deține. Evenimentul s-a cerut a fi unul foarte pretențios și complex, însă specialiștii în nunți de vis, așa cum sunt obișnuiți, au reușit și de această dată să creeze un eveniment de 5 stele, la standardele cu care ei sunt deja obișnuiți. Una dintre extravaganțele condiții ale nunții primăverii, a fost codul vestimentar, “all black”, pe care, de altfel, domnul Nicușor Stan, un specialist al ținutelor remarcabile, a respectat-o întocmai, fiind îmbrăcat complet în negru.

“M-am bucurat să văd că finii mei au avut una dintre cele mai frumoase nunți din câte am văzut. Toată lumea a fost foarte mulțumită. Mi-a plăcut și meniul și muzica, dar cel mai mult m-a atras acest aspect inedit al codului vestimentar all black”, a declarat domnul Nicușor Stan pentru Click!.

Nicușor Stan este un împătimit al SuperKombatului, fiind prezent și la galele recent organizate la Galați și Reșița.

De la eveniment nu au lipsit Leonard Doroftei, Ciprian Sora, Ionuț Iftimoaie, Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benny Adegbuyi sau Sebastian Ciobanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.