Nicolovv live mix on Radio Deea – la matinal –

Pe numele real Nicolae Florescu, Nicolovv este un DJ/producator roman ce provine din Constanta, ale carui gusturi muzicale l-au dus inca din perioada adolescenței spre sfera tech a muzicii electronice si a undergroundului romanesc.
Cu influente rasaritene si inspirat, printre altele, de elementele si vibrațiile naturii, de oameni dar si de emotiile proprii si ale celor din jur, ca si producator, Nicolovv este descrierea unui sound placut, melodic, dark pe alocuri, imbratisate pe beaturi de minimal, micro-tech, tech-house, chiar progressive, stiluri cu care se identifica cel mai mult.


Ca si DJ, cu o experienta destul de recenta in sfera underground din Constanta si Bucuresti, ceva ce a pornit de la o pasiune undeva prin anul 2010, a progresat incetul cu incetul intr-un proiect inca in curs de dezvoltare ce poarta numele Nicolovv.
Il puteti gasi online pe principalele platforme online: Facebook, Instagram, Soundcloud si Mixcloud si il puteti asculta periodic la petrecerile de pe această nișă din BucureÈ™ti. Sa nu uitam ca in present face parte din echipa House Room . Marti, 17 septembrie 2019, ora 7am avem trei ore de matinal cu Nechifor Petrut – special guest – NICOLOVV –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.