Nick de la N&D şi fiul lui Liviu Vasilică, în juriul festivalului cultural Mini Armoni

Nick, fost component al trupei N&D, Ionuţ Voicu (ex Ro-Mania), Florin Vasilică (fiul regretatului folclorist Liviu Vasilică), Carmen Rădulescu, Fredi Camacho şi Ana-Maria Petre jurizează cea de-a doua ediţie a festivalului cultural Mini Armoni.

1959418_202452523297943_1663166949_nFestivalul de muzică dedicat copiilor minortăților etnice din România, denumit „Mini Armoni” şi găzduit de localitatea Cumpăna, a ajuns la cea de-a doua ediţie. Copiii talentaţi sunt asteptaţi să se înscrie în competiţie, concursul urmând să aibă loc în perioada 14-15 iunie 2014.

După succesul primei ediţii a proiectului cultural Mini Armoni, primăria Cumpăna și-a propus ca acest festival să devina o tradiție, așa că va demara și cea de a doua ediție a festivalului. Cei care doresc să demonstreze că sunt talentaţi la dans sau în domeniul muzical se pot înscrie la festival pe pagina de facebook Mini Armoni sau la 0758.300.066. Concursul va avea loc în perioada 14-15 iunie 2014. Astfel, scopul festivalului de muzică al copiilor minorităţilor etnice din România “Mini Armoni”, conceput ca un eveniment cu caracter competitiv, este acela de a promova tinerele talente din domeniul muzicii şi dansului tradiţional, dialogul interetnic şi intercultural, dar şi mobilitatea transnaţională. Câştigătorii vor beneficia de un contract de management, iar la secţiunea muzică vor avea drept premiu şi un week-end în Predeal, în timp ce cei de la secţiunea dans vor primi un weekend la o pensiune din staţiunea Timişul de Jos.

Din juriu fac parte şi Nick, fost component al trupei N&D, Ionuţ Voicu (ex Ro-Mania), Florin Vasilică (fiul regretatului folclorist Liviu Vasilică), Carmen Rădulescu, Fredi Camacho şi Ana-Maria Petre.Prima ediţie a evenimentului a avut loc între 6-8 decembrie 2013, la Căminul Cultural din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa. Ruşi-lipoveni, turci, tătari, aromâni, greci, rromi, dar şi reprezentanţi ai etniei maghiare au demonstrat astfel că Dobrogea reprezintă un model de convieţuire interetnică peste tot în lume, iar copiii şi adolescenţii şi-au prezentat cu mândrie zestrea culturală unică moştenită din străbuni: cântul, dansul şi portul popular.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.