Nervous Records prezinta Nervous Nitelife Tom Stephan.

Nervous Nitelife by Tom Stephan cover album

Producatorul american, cunoscut si sub pseudonimul Superchumbo, a pregatit pentru volumul "Nervous Nitelife: Tom Stephan" atat piese proprii cat si remixuri ale unor artisti precum Diplo, Major Lazer si Larry Tee. 
"Nervous Nitelife: Tom Stephan este un material personal, este una dintre marile provocari ale acestui an si sunt sigur ca fanii vor fi multumiti de alegerile pe care le – am facut", a declarat Stephan.



Nervous Nitelife tracklisting:

 1. Nervous Disco Dolly’s – “Get Up Everybody (Starkillers Mix)”
 2. Seductive – “Underground Sound”
 3. Robbie Rivera feat Rooster & Peralta – “Move Move (DJ Observer     & Daniel Heathcliff Mix)”
 4. Tom Stephan- “Turn That Shit Up”
 5. Rishi Romero – “African Forest (Original Mix)”
 6. Tom Stephan & Pete Gleadall – “Lights Out feat Rowetta”
 7. Tommyboy – “Kamavtu (Rene Amesz Mix)”
 8. Benny Royal – “Back to Basic”
 9. Afrojack – “Polkadots”
10. Christian Arango – “Body Shake”
11. SpiritMindster – “Furious Night (DJ Dextro Mix)”
12. Deka & Dave Rose – “Lose Control (DJ Chus Iberican Mix)”
13. Sunnery James & Ryan Marciano – “Pondo (Chuckie & Silvio Ecomo     Mix)”
14. Major Lazer – “Keep It Going Louder (Tom Stephan Harder Mix)”
15. Larry Tee ft Roxy Cottontail – “Let’s Make Nasty (Afrojack         Mix)”
16. Rico Tubbs – “Born to Bounce (Mikix The Cat Mix)”
17. Bingo Players – “Get Up (Diplo Mix)”
18. Tom Stephan – “Turn That Shit Up (Diplo Mix)”
19. Oscar G feat Tamara Wallace – “What You Need (Tom Stephan         Mix)”

Nervous Records a lansat "Nervous Nitelife" mixat de Tom Stephan pe data de 28 noiembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.