NATURAL RHYTHM lansează EIVISSA 2017

Label-ul românesc NATURAL RHYTHM lansează obișnuita compilație pentru vară EIVISSA 2017. Fiecare CD exprimă un anumit moment al serilor magice din Ibiza.

CD-ul 1 cuprinde piese de warm-up Daniel Pscheid fiind un foarte bun exemplu de track (supportat de TINI) cu care poți începe o seară perfectă de club.

Obrotka aduce experiențele exotice din Sevilla, Class Enemy amestecă acel vibe de Manchester cu o puternică influență techy și minimal, iar Pawlo Tojedo nu mai are nevoie de nicio prezentare, el fiind un producător cunoscut pentru atmosfera minimalistică ce o imprimă pieselor.

Andrew Pave e un producător din Italia ce reprezintă noua generație și aduce un plus de energie. La fel ca și acesta Giacomo De Falco a apărut de curând în lumina reflectoarelor, producătorul napoletan făcându-se remarcat prin piese lansate la Deeperfect.

Hoffman&Kriket sunt clienți vechi ai labelului, ei colaborând des cu Natural Rhythm. Matteo Cabassi a lansat de curând un EP la Natural Rhythm, având un succes deosebit. Ca și vechi prieten al labelului, l-am invitat să facă parte și din această nouă compilatie. Elias Fassos promite foarte mult. Urmând linia dată de Mihalis Safras, Detlef, Cj Jeff , Elias aduce sunetul underground specific Greciei.

CD-ul 2 cuprinde piese de main, SANEL producând o piesă bombă ce se înscrie în categoria deep-tech-groovy.

Red Weeller provine din undergroundul Thesalonicului, el aducând ca și Elias Fassos un sunet specific ce noi îl vedem de mare viitor. Urban Flex și No Rabbitz au colaborat, creând această super piesă SIVILLA ce va apărea și ca EP separat în decursul acestui an.

Smoking Us – Nelleh este o piesă specifică de main, un tech-house rapid, energetic, plin de culoare. Rufus și Ben sunt prieteni de foarte mult timp și au experimentat foarte mult cu sunetul lor, piesa fiind un tropical-techno inspirat puternic de petrecerile din Ibiza.

Rafa Ristallo este un nume binecunoscut iubitorilor de tech-house prin release-urile lui la Frequenza, Lapsus și Deeperfect.  Pentru că ne place să susținem producătorii de la început, am hotarât să adaugăm 2 piese de la Roberth Yance și Renzo Zong, piese ce au acel ceva ce noi îl cautăm la tinerii producători.

CD-ul 3 cuprinde piese de after, Jiggy aducând acel sound de afterhours din Londra și introducându-ne perfect în atmosferă.

Luc Miles – Vacilar este un super hit latino, tribal, influentat puternic de sunetul lui Michel Cleis. Prietenii noștri de la GruuvElement’s participă cu o piesă Espress ce are un vocal deosebit și un groove deep-tech tribal perfect pentru afterhour.

Alexander și Elchinsoul au contribuit cu 2 piese la această compilație, înscriindu-se perfect în soundul deep-tech familiar celor ce ascultă NATURAL RHYTHM. Remixurile celor de la Anek precum și Horatio, la piesele lui Viorel Dragu, contribuie la păstrarea vibeului de afterhour.

Diego Jimenez – Roumy este o piesă ce va apare și separat cu remixuri în perioada următoare. Faptul că am ales să o lansăm separat nu e întâmplător, ci reprezintă o garanție a calității acestui track.  Horatio și Larisse încheie acest triplu CD cu o piesă ce a fost promovată de către Roger Sanchez în cadrul show-ului său de radio, Release Yourself.

Acest triplu CD se găsește în toate magazinele de specialitate: Beatport, iTunes, Spotify, Junodownload  etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.