,,Muzica si dansul sunt un medicament pentru mine”- galerie foto –

Nume Stefan, prenume Vajeila are 20 de ani este din Prahova  iubeste teatrul,fotografia,muzica si pictura, pana acum a participat la diferite competiti unde a obtinut diferite dinstictii de-a lungul anilor, a fost prezent la foarte multe festivaluri si concerte unde a dansat asa cum a stiut el cel mai bine oferidule oamenilor momente coregrafice pline de complexitate si excentricitate.
In anul 2015 a trecut preselectia show-ului ROMANIA DANSEAZA unde a obtinut 2 voturi pozitive de la CRBL SI CONNEC-TR .
In anul 2014 a dansat la zilele orasului Baicoi unde a avut o experienta minunata, publicul aplaudandu-l timp de 10 minute.,,,,,,,iar acum doreste sa intre pe piata muzicala din romania cu un proiect plin de originalitate ne marturiseste tanarul june , cu un gen comun genul pop dar cu o interpretare diferita si cu un viitor single in care se vor regasi multi oameni care intampina opstacole in drumul lor catre succes.
Textul piesei cu pricina este scris de chiar insusi invitatul nostru si este povestea transpunsa intr-o piesa a vietii sale o viata in care a trebuit sa se lupte .
Joi 5 martie aflam mai multe detalii despre viitoarele proiecte ale invitatului nostru la matinalul Deea de dimineata cu Nechifor Petrut de la 7 la 10 – Stefan Vajelia 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.