Mute Records lanseaza noul album Moby – Destroyed

Destroyed by Moby

Acest album apare la doi ani dupa succesul “Wait for Me” si la mai bine de 10 ani distanta de “Play”, care va ramane cel mai bine vandut album de muzica electronica din toate timpurile.

Destroyed – tracklisting:

1. The Broken Places
2. Be The One
3. Sevastopol
4. The Low Hum
5. Rockets
6. The Day
7. Lie Down In Darkness
8. Victoria Lucas
9. After
10. Blue Moon
11. The Right Thing
12. Stella Maris
13. The Violent Bear It Away
14. Lacrimae
15. When You Are Old

Mute si Little Idiot vor lansa albumul “Destroyed” pe data de 16 mai 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.