Mule Electronic lanseaza Enjoy The Silence


Trebuie enumerati Lawrence, Minilogue si Terre Thaemlitz sub pseudonimul DJ Sprinkles.
Compilatia prezinta piese lansate in premiera de Mule Electronic.

Enjoy The Silence Tracklisting:

 1. Koss – Endless Flight
 2. Strategy – After Momeraths
 3. Benjamin Brunn – Approaching India
 4. Thomas Fehlmann – Scheiben
 5. Minilogue – In The Smoke We All Became Birds
 6. Jan Jelinek – Stripped To Realmode
 7. DJ Koze – Lords Of Panama Rendered
 8. Lawrence – Sunrise
 9. DJ Sprinkles – Music Is Controllable Desire You Can Own
10. Hiroshi Watanabe – A Source Of Light
11. Vince Watson – Serenity
12. Takuwan – Ambience

Mule Electronic va lansa "Enjoy The Silence" pe 6 aprilie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.