MS Powerline noul client din portofoliul team365

MS Powerline este noul client din portofoliul de comunicare al team365, compania germană a intrat recent pe piața românească cu un nou concept de suplimente premium, coaching sportiv și nutrițional dedicat sportivilor și celor care își doresc un stil de viață sănătos prin mișcare și alimentație corectă. team365 a realizat o strategie complexă de comunicare pe termen mediu și lung pentru MS Powerline, aceasta cuprinde promovarea viitorului magazin online de produse sportive și suplimente, relaționarea cu presa și organizarea de evenimente.

”Am ales să lucrăm cu consultanții team365 pentru partea de PR pentru că aceștia au înțeles exact misiunea MS Powerline în România. Este vorba despre crearea unei comunități educate și interesată de o alimentație sănătoasă, cu un stil de viață activ prin sport și nutriție corectă. Am venit cu expertiza noastră internațională să punem bazele acestui proiect de nișă în piața românească și ne bucurăm să colaborăm cu parteneri recunoscuți internațional precum Body Attack”, spune Andrei Mihai, manager al Mihai & Steiniger Powerline.

MS Powerline urmează să lanseze în următoarea perioadă magazinul online de produse și să înceapă o serie de seminarii pentru un stil de viață sănătos dedicate angajaților corporate și publicului larg.  

Despre MS Powerline

MS Powerline este unicul distribuitor de suplimente alimentare Body Attack în România și singura companie care oferă suport direct clientului pentru o alimentație corectă și antrenament sportiv. Compania germană aduce pe piața românească o serie de produse pentru îmbunătățirea performanțelor sportive: fitness bars, capsule de cafeină, băuturi carbohidrate, geluri energizante, băuturi fitness, fitness musli, băuturi de protecție, minerale concentrate, minerale pre și post-antrenament, taurină etc.

Despre team365 associates

team365 este o tânără companie de PR și organizare de evenimente din București fondată în 2015 de doi specialiști în comunicare. Consultanții team365 au o experiență de peste 8 ani în PR pentru companii și persoane publice din România sau din afara graniței. În portofoliul lor de comunicare și evenimente se regăsesc: Blocul Național Sindical, TNT Studio, Innocentia, designerul Carmen Emanuela Popa, Studio Colors, Green Garden etc.

Detalii și informații: www.team365.ro și Facebook team365 sau MS Powerline.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.