Mr Sam si Black Hole au lansat Opus Tertio

Opus Tertio by Mr Sam - trance cover album

Primul volum din seria Opus a fost lansat in luna iulie 2007, iar in iunie 2008 a urmat "Opus Secundo", care a primit aprecieri pozitive din partea presei de specialitate. Pentru acest an, Mr. Sam a pregatit un numar de 24 de piese, cele mai apreciate din genul trance, pe care le prezinta in cele doua discuri ale "Opus Tertio".

video:  Mr Sam – "OPUS TERTIO" Video Trailer

Album tracklisting:

Opus Tertio Disc 1


 1. V-Sag feat. Alexandra McKay – Feather (DJ Tarkan’s Tertio         Intro Mix)
 2. Ganga – Sweet Morning (Morten Yde Remix)
 3. Spiritus & Asper – Shanghai Story
 4. Julius Beat – A Break In The Clouds (Original mix)
 5. Slava Flash – A State Of Global (NU Version)
 6. Slava Flash – Love Is People
 7. Moonbeam featuring Avis Vox – Way Of Homily.
 8. Manuel T – Tungusta
 9. Zoltan Kontes featuring Tania Zygar – Take Hold Of Me
10. Vosk featuring Esmaye – Connected (Arty Remix)
11. Arctic Degrees & Chantola featuring Janely – Farewell
12. Andy Duguid – Signals (Andy’s Tertio Rework)

Opus Tertio Disc 2

 1. Prayag & Rishab – Ashna (Opus Tertio Intro Mix)
 2. Ben Preston – The Last Train
 3. OneWorld – Green Bay
 4. Yuan – Chun
 5. Mr Sam & T4L featuring Tiff Lacey – Carved (V-Sag Remix)
 6. Madstring & Molly – Feel Like
 7. Mr Sam & Andy Duguid – Tra Zomas
 8. Lost Stories – Gone But Not Forgotten
 9. First State featuring Sarah Howells – Brave
10. Vosk – Nothing Changes (Lietzenmayer Remix)
11. Mr Sam – Mixi
12. Mr Sam & T4L – Rydem Koba


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.