Motorcitysoul lanseaza colectia Selected Remixes 2004 – 2010

Selected Remixes by Motorcitysoul

Noul volum al celor doi artisti germani se va intitula “Selected Remixes 2004-2010” si va oferi 11 piese remixate in stiluri precum disco, sau tech house.

Selected Remixes 2004-2010 – tracklisting:

1. Tiger Stripes – Beach Buggy (Motorcitysoul Ambient Mix)
2. A:xus – Suite Disappointment (Motorcitysoul Remix)
3. Ed Davenport – Eyespeak (Motorcitysoul Remix)
4. M.V.I.P. – MVIP Theme (Motorcitysoul Remix)
5. Kids In The Streets – Keep On Turning (Motorcitysoul Remix)
6. Dirt Crew – Manoeuvres (Motorcitysoul Remix)
7. Kruse & Nürnberg – Drenched (Motorcitysoul Dub)
8. Solomun & Stimming – Eiszauber (Motorcitysoul Remix)
9. Johannes Heil – Seeded (Motorcitysoul Remix)
10. David K. – Incoming (Motorcitysoul Remix)
11. Clara Hill – Nowhere… I Can Go (Motorcitysoul Remix)

Stir15 Recordings va lansa colectia “Selected Remixes 2004-2010” semnata Motorcitysoul, pe data de 10 mai 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.