Motor City Drum Ensemble va mixa noua serie Dj-Kicks

DJ Kicks by Motor City Drum Ensemble


In perioada 2007 – 2009 celebrul artist german s-a ocupat de seria “Raw Cuts”, un material lansat pe vinyl.

Pentru seria “Dj-Kicks” MCDE a ales piese de la legenda jazz Sun Ra, dar si productii semnate Aphex Twin, Rhythm & Sound, Tony Allen sau Loose Joints. Compilatia va oferi si piese house clasice semnate Mr. Fingers, Recloose si Fred P (AKA Black Jazz Consortium), plus o productie in exclusivitate semnata Motor City Drum Ensemble intitulata “L.O.V.E.”



Dj-Kicks – Tracklisting:

1. Sun Ra – Door To The Cosmos
2. Electric Wire Hustle – Again (Scratch 22 Remix)
3. Rhythm & Sound – Mango Drive
4. Tony Allen – Ariya
5. Peven Everett – Stuck
6. Bad Jazz Troupe – Breakdown Treat (Dusty Rework) (MCDE Edit)
7. Mr. Fingers – The Juice
8. Rick “Poppa” Howard – Can Your Love Find Its Way (Club Vocal)
9. Stone – Girl I Like the Way That You Move (Dub)
10. Fred P – On This Vibe
11. Creative Swing Alliance – Don’t Forget Your Keyz
12. Geraldo Pino & The Heartbeats – Black Woman Experience
13. Philippe Sarde – Le Cortège Et Course
14. Robert Hood – The Pace
15. Loose Joints – Pop Your Funk (Vocal Version)
16. Arts & Crafts – I’ve Been Searching (Walter Gibbons 12-inch     Mix)
17. Motor City Drum Ensemble – L.O.V.E.
18. Aphex Twin – Actium
19. Recloose – Cardiology (Isolée Mix)
20. Latecomer – Cosmic Cart
21. Timo Lassy – African Rumble
22. James Mason – Sweet Power, Your Embrace

!K7 va lansa compilatia “Dj-Kicks” mixata de Motor City Drum Ensemble pe data de 21 iulie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.