MoGaina – Debut în forță în industria fashion!

MoGaina 5

MoGaina, unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de fashion din România, care propune picturi atipice realizate manual pe ținute de seară, a pășit oficial pe piața fashion autohtonă! Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment atipic desfășurat la sala Galateca, unde care creatoarele au făcut publice doar o mică parte din piesele care vor completa colecția în întregime, stârnind curiozitatea celor prezenți la mini-prezentarea ”Parlez-vous Cotcodac?”. Colecția va fi prezentată în totalitate în toamna acestui an!

MoGaina reprezintă o experiență unică pentru fiecare clientă care o poartă și este rezultatul talentului, muncii și imaginației de care dau dovadă designerul Ana Novic și pictorița Holostencu Vera, pe care le leagă o prietenie mai veche de 20 de ani!

”Am vrut să facem o serie de haine total atipice, pentru femei care iubesc arta și nu se tem să iasă din mulțime ca să își exprime personalitatea! MoGaina se mulează pe imaginația fiecăreia dintre noi și pune în practică, prin intermediul picturii, cele mai nebunești gânduri!” au declarat creatoarele brand-ului.

Deși este la început de drum, MoGaina a îmbrăcat deja femei celebre din România, printre care se numără Neylini, Cosmina Păsărin, Minola sau Gina Pistol, iar de curând a primit vestea că trebuie să își ia zborul tocmai în Dubai, de unde au venit deja o serie de comenzi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.