The Mission In The Park

The Mission In The Park

Pe 19 Iulie 2014 in Parcul Herastrau din Bucuresti The Mission da startul petrecerilor outdoor. Si pentru ca petrecerea sa fie una de zile mari headlinerii sunt 2 dintre cei mai apreciati artisti ai labelului Diynamic,Ā SolomunĀ siĀ H.O.S.H.

Solomun

A fost si este unul dintre cei mai apreciati producatori modiali. Productiile sale de calitate au atins pozitii inalte in mai multe topuri muzicale. 2012 este unul din cei mai buni ani ai sai dupa ce a incheiat un sezon incendiar la Sankeys Ibiza cu petrecerile Diynamic Neon Nights. Acest lucru i-a adus titlul de cel mai bun producator la premiile “Dj Awards Ibiza” si titlul de cel mai bun Dj din partea Mixmag Magazine. Pe langa Diynamic Solomun conduce labelul 2DIY4, clubul EGO din Germania, iar podcastul Diynamic Radio Show este transmis in peste 30 de tari.

 

H.O.S.H

Este un alt membru Diynamic si alaturi de Solomun a contribuit la cresterea labelului. A fost rezident in cluburi precum Ego – Hamburg, Studio 80 – Amsterdam sau Watergate din Berlin. Inainte de toate HOSH se considera un Dj, desi atunci cand intra in studio ii place sa “coaca” piesele. Ā Atunci cand mixeaza ii place sa creeze o calatorie prin lumea sunetelor ce te poarta pe taramuri de vis.

 

Alaturi de cei 2 membri Diynamic lineup-ul este completat de:

Rosario Internullo

Adrian Eftimie

Mano

BILETE REGULAR AVANS: 45 RON
BILETE VIP AVANS: 80 RON
BILETE REGULAR LA INTRARE: 60 RON pĆ¢nă Ć®n ora <<01:00>>, 70 RON după <<01:00>>
BILETE VIP LA INTRARE: 100 RON

Petrecerea incepe la ora 22:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.