Ministry Of Sound va lansa compilatia aniversara Body & SOUL

Body & Soul 15 years

Body & Soul a debutat in anul 1996 in clubul Warehouse din Manhattan, care intre timp a devenit Club Vinyl. Cu aceste evenimente s-a incercat a se oferi o alternativa a ceea ce se intampla in cadrul unor evenimente de club din New York: in cazul “Body & Soul” exista 3 Dj care lucrau in echipa si prezentau un program de 4 ore.

Body & SOUL – 15 Years” marcheaza un moment aniversar, iar compilatia propune 27 de piese clasice, mixate de cei trei artisti care au facut posibil un astfel de eveniment. 



MOS Body & SOUL – tracklisting:



Body & SOUL Disc 1:


 1. Whitney Houston – Love Will Save The Day (The Underground mix)

 2. Shaun Escoffery – Days Like This (Spinna & Ticklah club mix)

 3. Soft House Company – A Little Piano What U Need

 4. Bang The Party – Bang Bang You’re Mine

 5. Tribal House – Motherland

 6. Hugh Masekela – Don’t Go Lose It Baby (12″ version)

 7. Detroit Experiment – Think Twice (Henrik Schwarz remix)

 8. K-Scope – Latin Blues pt.1

 9. Earth People – Dance (Beats mix)

10. The Freddy Turner Project feat. The Three Kings – Spread Love

11. Voyage – Souvenirs

12. DJ Duke – Tribal Journey

13. Vince Watson – Mystical Rhythm

14. Bolla feat. Jephte Guillaume – Afrikan Basement (Bonus Drum     mix)


Body & SOUL Disc 2


 1. Convertion – Let’s Do It

 2. Ester Williams – I’ll Be Your Pleasure (Larry Levan remix)

 3. Black Rascals – Keeping My Mind (Vocal mix) / (Dub mix)

 4. Round One – I’m Your Brother

 5. Gerideau – Take A Stand

 6. Coldcut feat. Lisa Stansfield – People Hold On (New Jersey     Jazz mix)

 7. 808 State – Pacific 212 (Justin Strauss remix)

 8. Exodus – Together Forever (Dub)

 9. Sounds Of Blackness – The Pressure pt.1 (Classic 12″ mix with     Vocal Intro)

10. Jeanette Thomas – Shake Your Body (House Shaker version)

11. Instant House – Awade (Joe’s Jungle Sounds dub)

12. James Brown with the Original J.B’s – Give It Up Or Tunnit A     Loose (1970 Album version (Undubbed Unedited mix))

13. Keedz – Stand On The Word (Original version 1981)


Ministry of Sound va lansa compilatia “15 Years of Body & SOUL” pe data de 21 noiembrie 2011. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.