Ministry Of Sound prezinta Love On The Dancefloor 2011

Love On The Dancefloor 2011 - cover album

Albumul este prezentat pe doua discuri, piesele sunt mixate si propun beat si vocal, combinand productii noi si vechi din muzica house.











Love On The Dancefloor 2011 – tracklisting: 

1. Take Over Control (UK Radio Edit) – Afrojack       
2. Seek Bromance (Avicii’s Vocal Edit) – Tim Berg        
3. Only You (East & Young Remix) – Sandro Silva         
4. My Love Is Free 2010 (Lazy Rich Remix) – Gary Caos   
5. Good For Me (Esquire Piano Remix) – eSquire           
6. I’m In Love (I Wanna Do It) (Vocal Club Mix) – Alex Gaudino
7. Barbra Streisand (HK Mix) – Weekend Millionaires
8. Girl (Ian Carey Remix) – Yves Larock               
9. Finally (Original) – Bart B More               
10. Love Crazy (Triple D Remix) – Warren Clarke
11. aNYway (Club Mix) – Armand Van Helden                
12. If You Love Me (Disco Lips Mix) – Chanel
13. You Got The Love 2009 (Solitaire’s Kandi Re-Cut) – Solitaire   14. Hold You (Major Lazer Edit) – Gyptian               
15. I Wanna Be Loved By You (Nicola Fasano & Melody J Edit) –  Steve Forest              
16. In My Bedroom (Original Vocal Extended) – Ralvero
17. Tell Me (Vandalism Remix) – DJ NG              
18. Keep Us Together (Original Club Mix) – D. Ramirez
19. Beachball (Chris Lake Remix) – Nalin & Kane
20. When Love Calls (Vocal mix) – Nicky Romero
21. You & I (Tristan Garner Remix) – Michaël Canitrot     
22. Show Me Love – Steve Angello                
23. Devotion – Bingo Players               
24. Break Me Down – The One Hundred               
25. Another Love (Big Club Mix) – The Mac Project

Ministry Of Sound lanseaza compilatia “Love On The Dancefloor 2011” pe data de 12 februarie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.