Ministry Of Sound pregateste noua serie Ibiza Rocks 2011

Ibiza Rocks 2011 - CD cover album

Pentru vara 2011 Ibiza Rocks si cei doi Dj rezidenti vor sa ofere fanilor o compilatie speciala, pe doua discuri intitulate “Ibiza Rocks Pool Party” si “Ibiza Rocks Afterparty”.

Doorly este rezidentul acestei petreceri inca din anul 2008, iar mixul sau va oferi un sunet old school combinat cu tehnologiile actuale. De cealalta parte, Nicola face parte din familia Ibiza Rocks din acelasi an 2008, iar ca gen muzical abordat avem cate putin din fiecare: dubstep, drum and bass, electro, techno si chiar indie.

Primul disc mixat de Nicola propune nume mari ale muzicii precum Adele, Jamie T, Wretch 32, Miles Kane, dar si piesa semnata
Example, intitulata “Changed The Way You Kissed Me”, care a ocupat locul 1 in topurile de specialitate.

Al doilea disc, mixat de Doorly, ofera nume de top din actuala muzica dance: Spiller, A1 Bassline, Maya Jane Coles, 2 Bears sau  Crookers.

Ibiza Rocks 2011 – tracklisting:

Ibiza Rocks 2011 Disc One – Pool Party Mixed By Nicola Bear:

1. Rolling In The Deep – Adele [Jamie xx Shuffle]
2. (All I Wanted Was) Danger – The Milk [Nicola Bear Mix]
3. Sticks ‘n’ Stones – Jamie T
4. Radar Detector – Darwin Deez
5. Me & You – Nero
6. I Need Air – Magnetic Man Feat. Angela Hunte
7. Traktor – Wretch 32 Feat. L [Mike Delinquent Project Remix]
8. Hold You – Gyptian [Major Lazer Remix]
9. You Can Dance – Chilly Gonzales
10. Changed The Way You Kiss Me – Example
11. Cruel Intentions – Simian Mobile Disco
12. Always Like This – Bombay Bicycle Club
13. Inhaler – Miles Kane / The Rev Gospel Collective
14. Follow Me – Audit Control
15. I Love You So – Cassius [Skream’s Made Zdar Feel Like He Was     20 Again Mix]

Ibiza Rocks 2011 Disc Two – Afterparty Mixed By Doorly:

1. El Baile Mario – Spiller
2. Hawaii – Xinobi
3. Falsehood – A1 Bassline
4. Your Love – Doorly Feat. Ruby Wood
5. Where Does Your Mind Go – Beardyman [Doorly Remix]
6. Deep Deep Again – Dem 2
7. What They Say – Maya Jane Coles
8. Bear Hug – The 2 Bears
9. Here 4 U – Deadboy
10. Chilli Jam – Doorly
11. Seasons – Lil Silva
12. 1995 – The Busy Twist
13. Now 97 – Doorly
14. Two Bells – Graphics
15. Out In The Streets – Africa Hitech
16. Slap – Redinho
17. Bust Dem Up – Crookers Presents Dr. Gonzo
18. Fingertash – Doorly
19. Hold Me – Doorly
20. Take It Back – Toddla T Feat. Shola Ama [Dillon Francis Remix]

Ministry Of Sound lanseaza compilatia “Ibiza Rocks 2011” mixata de Doorly & Nicola Bear, pe data de 4 iulie 2011.



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.