Ministry Of Sound lanseaza compilatia Spring Sesssion

Ministry Of Sound - logo

Pentru acest volum au facut o selectie de 29 de piese, lansate de artisti consacrati ca: X-Press 2, Chelonis R. Jones, Jody Wisternoff, Eric Prydz,
Booty Luv, Joey Negro, Jakatta, David Morales, Harry Murfet, Nathan Lee Austin & Gemma Irwin.



Sping Session – tracklisting:

 1. Enjoy the Ride (Ashley Beedle’s Magic Session Vocal Mix)         [feat. Kissing the Pink]  – X-Press 2 
 2. Comin’ Back (Reverso 68 Remix) – Bent 
 3. Sometime (Crazy P Superfunk Remix) – Miguel Migs 
 4. Stand Back (Mylo Remix) [feat. Sam Obernik] – Linus Loves 
 5. I Don’t Know (Circada Remix) – Chelonis R. Jones
 6. Your Beat Sounds Like (feat. Tiger Lily) – Ron Gelfer
 7. Starstrings (Vocal Version) – Jody Wisternoff
 8. Pjanoo (Fred Falke Remix) – Eric Prydz
 9. Say It (Sidechains Remix) – Booty Luv 
10. Make a Move On Me (Spen & The Muthafunkaz Vocal Remix) – Joey      Negro
11. Dream On (Ashley Beedle’s Insomniac Ballroom Vocal Recall)         [feat. Robyn] – Christian Falk
12. So Far (Eric’s Old School Revival Dub) – Miguel Migs
13. Get Up Stand Up (Phunk Investigation Vocal Mix) [feat. Brandi      Emma] – Stellar Project
14. Won’t Go Quietly (Wideboys Stadium Remix) – Example
15. Take Me With You – My Digital Enemy & Prok & Fitch
16. Break Me Down (Wez Clarke Remix) – Harry Murfet, Nathan Lee        Austin & Gemma Irwin 
17. Another Step – Oliver Twizt
18. Beautiful Otherness (Radio Edit) – Bent
19. For Raymond – Dark Globe  
20. Hayling – FC Kahuna 
21. I Can Hear Voices (Chilled Mix) – Hi-Gate
22. Take Me 2 the Sun (Freemasons After Hours) [feat. Rob Li] –        Disco Freaks
23. My Vision (Summer In White Edit) – Jakatta
24. Is It a Sin – Deepest Blue
25. Come Home (Carpel Tunnel Vision Remix) – Lil Devious
26. Headlocks (Day After Version) – Thomas Sagstad
27. Put ‘Em High (Lief Remix) [feat. Therese] – StoneBridge
28. How Would U Feel (Radio Edit) – David Morales
29. Give It (Dab Hands Remix) [feat. Kurt Wagner] – X-Press 2 

Ministry Of Sound a lansat compilatia "Sping Session" pe data de 25 mai 2010.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.