Minifestival de toamnă marca ”Hai să cunoști un bărbos”

Tu ai aflat ce eveniment cool pregătește echipa Hai să cunoști un Bărbos? Implică-te și tu și împreună cu echipa ta vei fi parte din gașca celor pentru care toamna nu aduce nostalgie, ci doar energie și voie bună. Așadar, evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2017, La Han la Traian.

Networking, fără interes, fără fițe

”Încurajăm oameni faini, dintr-o varietate de domenii, să se cunoască, să socializeze, să danseze și la final, să lege noi prietenii. Noi le oferim locul și colorăm atmosfera. Considerăm că un caracter nu se aranjează în oglindă, așa că te așteptăm îmbrăcat cu orice te reprezintă. Desigur, știi bine că bunul simț se potrivește oricărei ținute, așa că nu-ți rămâne decât să adaugi un zâmbet pe cinste și muuuult chef de distracție”, spune Bogdan Gheondea, inițiatorul comunității ”Hai să cunoști un bărbos”.

Minifestival de toamnă pe scurt:

La ora 14:00 se dă startul socializării printre standurile prietenilor de la: Golan Barbierattoo & Uppercut Deluxe RomaniaBogdan AncutaRobeard,Oxigen – Life’s Spirit10FingersBearded Villains RomaniaGeavid Studio.
Ei ne vor încânta cu demonstrații live de hairstyling, barbering, tattoos sau cu produsele pe care le puteți încerca și achiziționa sub îndrumarea acestor specialiști.

Ora 15:00 anunță un workshop susținut de Diana Metiu.

Începând cu ora 18:00, se vor strânge standurile și îva începe cea de-a doua parte a petrecerii. În tot acest timp, “oaspeții” vor avea parte de nenumărate surprize, concursuri și muzică live.

Concursuri și surprize

Beards marathon” este un concurs desfășurat atât online cât și live, cu premiere în cadrul evenimentului Minifestival de toamnă. 
Vom oferi patru premii pentru bărboșii din următoarele categorii:

I. Partial Beard
II. Verdi
III. Full Beard Natural
IV. Free style

Regulile sunt simple:

Pentru a te înscrie, postează pe pagina evenimentului, în secțiunea de comentarii, o poză cu barba ta (să vedem în ce categorie te încadrezi) și tăguiește un prieten pe care vrei să îl provoci la distracție.
În cadrul evenimentului, un juriu format din specialiștii Alexandru Ciprian(Golan Barbieratattoo), Alex Dobrescu (Bearded Villains Romania), șiBogdan Ancuta (hair-stylist), va analiza LIVE bărbile celor înscriși în concurs și va hotărî cine deține barba perfectă pentru fiecare categorie.

“Funny beard” este un premiu acordat separat celui mai amuzant bărbos.
Atenție! Nu premiem barba ci atitudinea celui care reușește să ne convingă că el este cel mai amuzant dintre bărboși.

Avem printre noi fane de bărboși?

“Hug me, I’m bearded” este concursul pe care îl dedicăm lor, fetelor care iubesc bărboșii.

Dacă și tu admiri un bărbos, îmbrățișează-l și surprinde momentul într-o fotografie.
Trimite-ne fotografia și explică-ne în câteva cuvinte de ce îl admiri. Noi vom posta fotografia și descrierea ta pe pagina Hai sa cunoști un bărbos.
Tu îi vei da tag prietenului tău bărbos, iar fotografia cu cele mai multe like-uri (îți poți ruga prietenii să o voteze), va câștiga un premiu oferit de partenerii noștri.

Partenerii evenimentului: La Han la TraianAgentiadecasting.roOxigen – Life’s Spirit , We Are Golan,Golan BarbierattooUppercut Deluxe RomaniaBărboşiiBogdan Ancuta,Geavid Studio Stephane Akibode10FingersDiana Metiu Bearded Villains RomaniaRobeardBarbosul.ro Ate lier 1 by CeciliaStudio Colors STUF VAMA VECHEFlorin BurescuBarbosul Prietenos The Wolfeyeteam365, Radio DEEA Les Professionnels Magazine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.